یعنی حاضری دخترتو همین جوری بدون هیچ حق و حقوقی ببرن ؟ زندگی بالا و پایین داره ، فک کن دخترتو توی سن ...
من هر چی دارم متعلق به ۲تا بچه هامه الانشم خیلی بیشتر از حد توانمون براشون خرج میکنیم و پشتوانه هر دوشون خداست و ایمانی که به زندگی درست دارن اگر روزی نبودم هم نباید انقدر ضعیف باشه که به پول دیگران دلخوش باشه همیشه هم گفتم باید از خودش در آمد داشته باشه و کلا شرط ازدواجش همینه باید کار کنه و منتظر اینکه کسی بخواد پول بهش بده نباشه من کل زندگیم دخترم و اینو خیلی خوب میدونه
ببخشید مهریه شخص شما یا مثلا خواهر یا زنداداشتون چقدره؟
به خدا مهریه من ۲ ملیون تومنه و میخواستیم ۲۰۰ تا سکه بندازیم که پدر همسرم قبول نکرد و من گفتم هر چی شما بگین آنوقت اوایل خیلی ناراحت بودم فکر میکردم ارزشم خیلی کم شده ولی به مرور متوجه شدم اصلا این حرفها نیست و الان همسرم میگه هر چی دارم را میخوای به نامت بزنم ولی من علاقه ای ندارم زنداداشم ۲۰۰ تا سکه ولی خدایی خیلی خانومه به خدا اون یکی زنداداشم هم سکه بود الان برادرم بهش خونه داده ویلا داده به عنوان مهریه و با هم خوشن خدا را شکر
اینو برای اولین بار شنفتم. حتما از مشاور خواهم پرسید چون بهش باور ندارم. کسی که بد باشه درست شدن نشد ...
اون افراد مأموریتشون به شهادت رسوندن امامان بوده نه همسری امامان
اگر میخواید مثال بزنید در عصر حاضر مثال بزنید
نه عصر ۱۴۰۰ سال پیش
تمدن در حال پیشرفته
شما که همه مسائل رو دینی میکنید میگید دختری که مهریه بالا میگه سنت پیغمبرو رعایت نمیکنه دنبال پول هست مگه توی سنتهای پیغمبر طلاق بوده که الان پسرا را به را طلاق میدن
خوب توی سنت های پیغمبر چند همسری هم بوه پس به اون هم میتونی عمل کنی حتما 🙄
من هر چی دارم متعلق به ۲تا بچه هامه الانشم خیلی بیشتر از حد توانمون براشون خرج میکنیم و پشتوانه هر د ...
استقلال مالی داشتن زن خیلی خوبه ، اما مهریه لازمه چون توی زندگی مشترک چیز مشترک خریده شده و تهیه شده و تلاش زن هم بوده و عمرش و احساسش و .. رو داده برای همون زندگی ، نمیشه دست اخر خالی بره ، همه چیز قرار نیست عشق باشه ، عشق لازمه زندگی هست ولی باید دید منطقی داشته باشیم ، همه آدما مثل هم نیستن همه مث شوهر شما نمیشن