2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
این حرف یعنی اگر موافقت کنن با مهریه.پس بازم با این آقا ازدواج میکنی؟؟؟؟درسته؟

عزیزم گفتم این مدتی که پدرم صبر کرد و همون روز بهم نزد 

برا این بود که من بشناسمشون 

و این چن روز اخیر خودشونو نشون دادن به من  .

وگرنه نه سخته با این خانواده ش .

و یکی از دلایل دیگه ش اینه که بابام 

از حرفای خود پسره خبر نداره 

یعنی حاضری دخترتو همین جوری بدون هیچ حق و حقوقی ببرن ؟ زندگی بالا و پایین داره ، فک کن دخترتو توی سن ...

من هر چی دارم متعلق به ۲تا بچه هامه الانشم خیلی بیشتر از حد توانمون براشون خرج میکنیم و پشتوانه هر دوشون خداست و ایمانی که به زندگی درست دارن اگر روزی نبودم هم نباید انقدر ضعیف باشه که به پول دیگران دلخوش باشه همیشه هم گفتم باید از خودش در آمد داشته باشه و کلا شرط ازدواجش همینه باید کار کنه و منتظر اینکه کسی بخواد پول بهش بده نباشه من کل زندگیم دخترم و اینو خیلی خوب میدونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اولادهاااااای شمارو کسی نگفته سطح پایینن شما کلا هیچی از حرف بنده نگرفتی😂 مطمئنی خانم دکتر ترب ...

شما خودتون حرفای هیچ کسو نمیگیرین 

مشکل از خودتونه

ببخشید مهریه شخص شما یا مثلا خواهر یا زنداداشتون چقدره؟

به خدا مهریه من ۲ ملیون تومنه و می‌خواستیم ۲۰۰ تا سکه بندازیم که پدر همسرم قبول نکرد و من گفتم هر چی شما بگین آنوقت اوایل خیلی ناراحت بودم فکر میکردم ارزشم خیلی کم شده ولی به مرور متوجه شدم اصلا این حرفها نیست و الان همسرم میگه هر چی دارم را میخوای به نامت بزنم ولی من علاقه ای ندارم زنداداشم ۲۰۰ تا سکه ولی خدایی خیلی خانومه به خدا اون یکی زنداداشم هم سکه بود الان برادرم بهش خونه داده ویلا داده به عنوان مهریه و با هم خوشن خدا را شکر 

به حرف های پدرت گوش کن نکنه یه وقت بخاطر احساست از این مسائل بگذری فردا بری تو زندگی برا تک تک کارها ...

چشم گلم بله سخته زندگی کردن با این خانواده 

چون من خودم مستقل بودم از اول .

به شدددت موافق حرف پدر و مادرت هستم. عزیزم به عنوان کسی که تجربه مشابه شما رو داشته بهت توصیه و البت ...

قربونت قشنگم بابت آرزوی قشنگت .

بله اگه کوتاه میومدم تو زندگیم باهاش میرفتم باید تا آخر عمر کوتاه میومدم .

بله حرفاتون کلمه به کلمه درسته 

ممنون عزیزم واقعا

اینو برای اولین بار شنفتم. حتما از مشاور خواهم پرسید چون بهش باور ندارم. کسی که بد باشه درست شدن نشد ...

اون افراد مأموریتشون به شهادت رسوندن امامان بوده نه همسری امامان

اگر میخواید مثال بزنید در عصر حاضر مثال بزنید 

نه عصر ۱۴۰۰ سال پیش

تمدن در حال پیشرفته

شما که همه مسائل رو دینی میکنید میگید دختری که مهریه بالا میگه سنت پیغمبرو رعایت نمیکنه دنبال پول هست مگه توی سنتهای پیغمبر طلاق بوده که الان پسرا را به را طلاق میدن

خوب توی سنت های پیغمبر چند همسری هم بوه پس به اون هم میتونی عمل کنی حتما 🙄

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
عزیزم شما مشاوره پیش از ازدواج نرفتید ؟؟  آخه این خصوصیات در حضور یه مشاور حاذق قابل تشخیص بود ...

عزیزم رفتم 

ولی مشاوره با اینکه آدم مشهوری بود 

ذهن بسته ای داشت 

گفت خانواده ش خوب زندگی شمارو میخان و 

اگه شوهرتون خواست باید روبند بزنین بیاین تو خیابون و از این حرفا 

منم دیگه نرفتم 

پیش یه خانم تنهایی رفتم گفت خانواده ش دخالت میکنن و میتونه مشکل ساز بشه

من هر چی دارم متعلق به ۲تا بچه هامه الانشم خیلی بیشتر از حد توانمون براشون خرج میکنیم و پشتوانه هر د ...

استقلال مالی داشتن زن خیلی خوبه ، اما مهریه لازمه چون توی زندگی مشترک چیز مشترک خریده شده و تهیه شده و تلاش زن هم بوده و عمرش و احساسش و .. رو داده برای همون زندگی ، نمیشه دست اخر خالی بره ، همه چیز قرار نیست عشق باشه ، عشق لازمه زندگی هست ولی باید دید منطقی داشته باشیم ، همه آدما مثل هم نیستن همه مث شوهر شما نمیشن