سلام آبجی .امیدوارم خوب باشی کار خوبی کردین از حرفتون پایین نیومدین. از اون اول اینجوری میکنن بعدا ...
دقیقا همینه منم سر مراسمای عقد و عروسی خیلی با همسرم راه اومدم چون پدرشوهر عوضیم نمیخواست خرج کنه بعد گفتند تو که بدبخت بودی خداتا شکر کن ما تو را گرفتیم حالا من از خانواده فرهنگی بودم ارشد دارم مهندس بودم که بعدا همین عوضیا مانع اشتغالم شدند!!! خودشون از نظر سطح مالی و سواد و فرهنگی از ما پایینتر هستن!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما رسممونه به عروس خونه دو دونگ هم میدن و سکه زیاد مهم نیس یعنی دقیقا همه جا اینجا اینطوریه&n ...
ولش کن خواهرم شوهر فعلیش اینطوری بود سر مهریه خانوادگی ادا درآوردن الانم زندگی خواهرم جالب نیست بزار بره اینجور مردا بدرد نمیخورن
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
دقیقا همینه منم سر مراسمای عقد و عروسی خیلی با همسرم راه اومدم چون پدرشوهر عوضیم نمیخواست خرج کنه بع ...
آفرین عین خانواده ی من که همه تحصیلات دانشگاهی دارن.... جالبیش چیه تنها تحصیل کرده ی کل فامیل مادری و پدری همسرم سه نفرن!!!!!!! بقیه همه یا درس رو ول کردن یا رفتن پی بیکاری یا شغل آزاد دارن با زندگی های هر دم بیل. برادرشوهرمم هرچی هست زنش جمعش کرده.خودش از این عرضه ها نداشت. چقدر شبیه همیم. ولی من کارمو دو دستی چسبیدم. بهت بگم پدرشوهرم اومد محل کارم آبرومو برد. اون موقع که نامزد بودیم قرار بود همسرم بیاد سمت ما انتقالی بگیره.باباش فهمید اومد تو اداره منو جلوی همکارام ی سکه ی پول کرد. بهم گفت پسرمو ببری داغش رو به دلت میذارم. اینقدر گریه کردم.اینقدر شکستم. از بس که در حقم بد کرد این پدرشوهر. الان راحتم. هر کاری میکنه تا به من آسیب برسونه. ضامن وامشم. پولش رو نداد.حسابمو بستن رفتم وکیل گرفتم ی روزه حلش کردم. رااااحت .حالا هی دور بیفته پول وامشو پرداخت کنه. مفت خور