2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
اگه قسمت باشه درست میشه دوست عزیزم .زن عموم بعد از یکسال سر همین موضوع جریانش اول خراب شد بعد یکسال ...

بله عزیزم 

ولی حرف و حدیث ها زیاد میشه و دیگه درست نیست بنظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اقا و خانوادش هم جهیزیه پونصد میلیونی نخواند اصلا جهیزیه نخواند!! خانواده پسرا الان مفت میان عرو ...

واقعاااا.من تموم وسایلم مارک بود فقط لباسشویی دوقلو گرفتم چون شستشو لباسشویی تموم اتوماتیک رو دوست ندارم.بنظرم تمیز نمیشوره.همینو شوهرم بارها زد به سرم که چرا لباسشویی تمام اتوماتیک نیاوردی.حالا وسایلی که خودش خریده بود همه درجه ۲.۳ بودا ولی من احمق زبون نداشتم که بگم وسایل خودت آشغالها همش

حقوق و خونه رو اصلا نمیدن

خوشحالم که پدرتون انقدر فهمیده ودلسوز شماست، یه خطه قرمز بکش دور این آقای نامزد، مردی که افسارش دسته پدر ومادرشه تا ابد خون به جیگر زن وبچش می کنه

انگار شانس ماس . تا رفت پشیمون نشد  که حالا برگرده؟

منم قبلن نامزد بودم بعد خوانواده طرف گفتن ۳تا سکه

۳تا سکه اونروز ۲ برج حقوق یه کارگر بود

هیچی ردش کردم اونم با اون همه ادعای دوست داشتن حرف خونواده اش رو گوش کرد

بعد یه سال دید هیچ جا زنش نمیدن خونه و ماشین میخوان

پیش خودش گفته بود برگردم سراغ همون خر اولی که من باشم

منم ردش کردم گفتم به هیچ وجه

چون خودشون رو خوب نشون داده بودن

✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای ‍ پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است
میشه حتی برعکس تعبیرش کرد. دختری که مهریه بالا درنظر میگیره سنت پیغمبرو رعایت نمیکنه و دنبال پوله. و ...

میدونی چرا اینطوری فکر نمیکنیم 

چون مهریه پشتوانه ی زن و اگر مهریه کم باشه مرد به راحتی ولش میکنه 

مردی که واقعاً یه زن رو بخواد و دوسش داشته باشه نه نمیگه 

شما چون خودت مردی این حرف رو میزنی

زن با مرد فرق میکنه دختر تا زمانیکه خونه ی باباشه دختر ولی وقتیکه ازدواج کرد زن میشه

شما یه زن رو میخواید که  بعد از یه مدت که عشق و حال خودتونو کردید تا تقی به توقی خورد بگی یالا برو خونه بابات دیگه مهریه ای هم نیست که دلت بلرزه برا پرداخت کردنش.... کور خوندید