2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
آفرین  زن ها خیلی زود با محبت و دو تا قربون صدقه خر میشن  خودمم یکیشون . میگن زن های ارو ...

افرین به نظر من دختر باید زرنگ باشه اگه نباشه بدبخت میشه حالا به هر نحوی.حالا نه اینکه کلک بزنه ولی یجوری باشه نزاره بهش کلک بزنن

فقط نصیحت من به تو اصلا بهش زنگ نزن و جوابشو نده.فقط بزار خانوادت صحبت کنن.از عمین اول وا نده وگرنه ...

بله درسته 

نه دیگه ارتباط مونو قطع کردیم 

برا دخترشونم یه دفعه گفتن 

دخترمون خواست ازدواج کنه ، دامادمون با خودشه اگه خواست قبول کنه ، نتونستم نه

ولی ما قبول نمیکنیم 😑.

یکی از عموهای نامزدم خیلی بد خرف میزد 

میگفت مگه میخاین معامله کنین 

و عموی منم بهش گفت شما که با مهریه موافق نیستی 

مهریه خانومت چیه 

گفت حالا یه چیزی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اینو هم یادم رفت بگم ، باباش گفتش ما رسم نداریم جهاز بدیم و جهاز هم گردن پسره . علاوه بر مهر ...

واقعا ای کاش نامزد منم مث شما بود

خوشبحال خانم شما آفرین واقعا .

بله آدم یکیو بخاد خواب و خوراک نداره 

تا همه چی درست کنه  

آفرین  زن ها خیلی زود با محبت و دو تا قربون صدقه خر میشن  خودمم یکیشون . میگن زن های ارو ...

دقیقا حرفتون درسته البته من خودمم مجردم ولی توی فامیل زیاد دیدم

اینجا یه چیزی شنیدن تکرار می‌کنند

اگر قرار هست که مهریه نباشه زن باید ۷ تا حق رو بگیره که تازه با مرد برابر بشه که اونم نمی‌شه تازه حق تصنیف اموال توی ایران پنجاه پنجاه نیست بستگی به نظر قاضی داره 

عزیزم من حرفاتو با کاربرای دیگه خوندم . این آدم به نظر خیلی شارلاتان میاد چون اطرافم نمونه شو دیدم سر عقد به دختر گفت یا عندالاستطاعه یا من همین الان میرم و دختر دیوانه قبول کرد چون با هم رفت و آمد کرده بودن!!!(به درک چه اهمیتی داره)  و بیچاره شد واقعن . شما بهش بگو شما مگه منو قبول نداری ؟ اگه داری بیا مهریه بالا بزن. فقط اینو بدون  توی قانون مملکت ما مهریه تنها حقیه که زن داره و واقعن هم توی مشکلات به دردت میخوره. زندگی همیشه گل و بلبل نیست مطمئن باش به موقعش همین آقا بهت میگه من گفتم میخواستی قبول نکنی . 

سلام عزیزم  پشیمون نشد  حتما ازدواجم کرد فوری

به هم خورد

رفتن..بعد من ازدواج کرد من خبر نداشتم 

بعد یه سال با یه خط دیگه پیام داد که بدبخت شده از دختره بد گفت از خانوادش

میگفت زمین تا آسمون فرقتونه شما خوب بودید دخترخوب کم گیر میاد مثل تو

میخواست دوباره بیاد جلو من گفتم وقتش گذشته 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
توروخدا مهریه رو کوتاه نیاین همینجوری خانواده شوهر کرم میریزن اگع مهریه ناچیز بندازین بعد دیگه پررو ...

بله اگه کوتاه میومدم 

باید تا آخر عمر کوتاه میومدم با این خانوادش که من میبینم