2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون مهریتون چند تاست ؟؟؟؟

من سال ۹۵ ازدواج کردم 

مهریه ام زیر ۱۰۰ تاست

موقعی ک همسر من اومد خواستگاریم من ۲۰ سالم بود

اصلا تو فاز حرفهای استارتر نبودم ک 

اگر خیانت کنه اگر چنان و چنین کنه من ازش بکنم

خانواده همسرم یک تعداد سکه گفتند

پدرم قبول کرد نه بحثی کردیم ن گفتیم باید خونه بدین ماشین بدین یا ۱۱۴ تا سکه تمام امامی فلان بیسار

کل مبحث مهریه ۵ مین هم نشد

تازه اون موقع سکه کامل بود ۱۳۰۰ ۱۴۰۰

الان هر سکه سی میلیون قلان قدر

چرا واقعا باید اینقد از مردم طلب داشت

در طول زندگی مشترک هرچی بدست اومد

مرد اگر باشعور باشه ب زنشم میده مثلا دو دنگ خونه ماشین اینها

ولی تو این شرایط فقر و گرونی الان کسی چرتکه بگیره دستش

حساب کتاب کنه بنظرم برای ازدواج مناسب نیست

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
ما زیاد نگفتیم  اونا گفتن فقط ده تا سکه

توروخدا مهریه رو کوتاه نیاین همینجوری خانواده شوهر کرم میریزن اگع مهریه ناچیز بندازین بعد دیگه پررو تر هم میشن. همینجوریشم مهریه نمیدن چه برسه کمم بگی هر بلایی بخوان سرت میارن فوقش دادگاه میگه سالی یک یا دو سکه بده چون توان مالیش نداره اونوقت اگه ده تا بگی میتونه راحت پرداخت کنه و خانوادش دو متر زبون داشته باشن برات

پسر باید بلد باشه خانوادش رو راضی کنه و اجازه دخالت بیش از حد مجاز رو نده 

اگه الان بلد نیست، بعدا هم بلد نیست و دهنت قرار بوده سرویس شه .

یک سال و نیم برو مشاوره و دوره سوگ رو بگذرون و نفر بعدی رو با درایت انتخاب کن

یعنی تو ایران که تمامممم حقوق بر علیه زن هست 

خاک بر سر کسی که از مهریه بگذره 

منظورم ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ تا نیستا . اما دیگه حداقل یه ۱۱۰ تا بگیرید 

احمق نباشید دخترا . اگه یه درصد طلاق بخواید بگیرید مرد میتونه دهنتنو سرویس کنه چون قانون باهاشه.  حتی رنگ بچه هاتونو نمیذاره ببینید .

حداقل مهریه باشه که در ازاش بچتونو ببینید یا طلاق بده! چون بعضی مرده طلاق نمیدن و میرن زنم میگیرن 

خنگ نباشید

من سال ۹۵ ازدواج کردم  مهریه ام زیر ۱۰۰ تاست موقعی ک همسر من اومد خواستگاریم من ۲۰ سالم بود ...

حرفتون درسته عزیزم ولی میدونید کاره اسی اصلا از اولش اشتباه بوده ایشون میگه من ۱۰ ماهه نامزدم گذاشته  وقتی که بهش وابسته شده بحثه مهریه کشیدن وسط 

خب از همون اول میگفتید ما میخوایم فلان قدر مهریه بکنیم 

معلومه آدم ضربه میخوره 

عزیزم اینم گفته بایر بیای طبقه بالای ما زندگی کنی . بله درسته اگه کوتاه میومدیم باید همیشه ودتاه می ...

دیدی گفتم

میگم نکنه قراره هووم بشی😉😉😉😉

ببین میگن اگه یه وصلتو به هم بزنی جهنمی میشی

ولی من حاضرم جهنم برم ولی اینو بتو بگم

از من بتو نصیحت

فرررار کن از این خواستگار

فررررراااااررر

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
مهریه ضامن زندگی طولانی نیست هزار سکه هم مهریه تعیین بشه هزار کار میکنه تا بگن مهریه حلال جونم آزاد ...

کلی قوانین ناقص داریم که مهریه بعد ها بدرد زن می خوره ، زن یک هشتم ارث می بره از اموال شوهر. مهریه می تونن کمک کننده باشه در اون زمان تا زن محتاج نشه.