2777
2789

بعضی وقتا برا چیزای کوچیک منو گول می‌کنه یا گاهی دروغاش با اینکه آدم بزرگی هستم باور میکنم و این موضوع نگرانم کرده که فردا که بزرگتر شد نکنه ازم مخفی کاری کنه نکنه کارای اشتباه انجام بده من متوجه نشم شما میگید از الان چطوری باش رفتار کنم وقتی دروغ میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کاری نکنین که چیزی رو قایم کنه ، بترسه از گفتن حقیقت .

همین

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

این ک خوبه بچه خواهر من 2 سالشه ی جوری دروغ میگه گولت میزنه که نگو 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دروغ میگه و یاد گرفته چون از اطرافیان دیده و بهش چسپیده دروغ گفتن شیرین شده براش ، یا ترسیده از گفتن حقیقت و برخورد تلخ باهاش کردید چون راست گفته ، یا ذهن خلاقی داره دروغ میگه تو رو خوشحال کنه ، در هر صورت باید یاد بگیره دروغ بده و عواقب داره براش داستان درمورد دروغگویی تو اینترنت زیاد هست براش زیاد بخون از عواقب دروغ بگو بترسونش از باور نکردن حرفهاش برا بقیه 

من همین حالاهم به مامان بابام راجب یسری چیزا دروغ میگم چون بد نگاه میکنن بد قضاوت میکنن چشم غره میان زیاد حساس میشن یهو کلا مودشون تغییر میکنه

اهمیت نده بهش

اگه مثلا یه ظرفی رو شکست یجوری رفتار کن انگار یرات مهم نیست کی شکوندش که مجبور نشه دروغ بگه

دروغ توی بچه ها یه انتخاب نیست از روی اجباره شاید خودت متوجه حالات صورتت نشی ولی اون متوجه میشه