2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵۰۰ ام، هرچی میشه یاد شوهرم میندازم عقب نشینی میکنه   

خواهرم ۲۰۰۰

کلا طرف ما مهریه ها بالاست، از همه کمترشون من بودم

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
وسایلشون رو جمع کن بفرست بره بگو پشیمون شدیم نزار اونا پیش دستی کنن خودت ارزشت رو ببر بالا بعدش اگر ...

بله عزیزم درسته 

پدرش خیلی دخالت میکنه 

تو خیلی از موارد 

که آدم مو به تنش سیخ میشه .

پسر هم هر چی باباش بگه قبول داره 

بله حرفتون کاملا درسته

305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

مردی که ۳۰۵ ملیون تو این شرایط لجن اقتصادی نداره بیخود کرده زن میخواد 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

شما خیلی عاقل هستی مامان من سر چشم و هم چشمی میخاد مهریه نامزد داداشمو بالابگیره بابامم میگه اره خانم دست بالا بگیر مردم نگن عرضه نداشتن مهر کم گزاشتن برا عروسشون. 

شما خیلی عاقل هستید همچین پدر و مادری باعث تاسف من هستن سره مهریه من هم چنان دعوایی راه انداختن آخرش هم همون هزار و یک سکه که خودشون مد نظرشون بود شد مهریه ولی جز خودشون دوتا هیچکس راضی نبود به این همه سکه .

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

واسه منم شب خواستگاری سر مهریه بحث شد. ما مهر زیاد میندازیم اونا کم. دیگه داشت ب هم می‌خورد ک همسرم رفت ب پدرش  گفت قبول میکنم اونام موافقت کردن. ۸ سال گذشته و خونه ام ب نامم زده والا هیچ حرفی از مهر تا حالا نشده همون شب بود فقط. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

من مهریم هزارو چهارده تاس +حق طلاق سر یه موضوعی با شوهرم تا پای طلاق رفتم واقعا هم تصمیمم قطعی بود برا اینکه چشمش بترسه مهریمو گذاشتم اجرا که پسرمو بگیرم به جا مهریم بعد با واسطه بزرگتراش آشتی کردیم حالا بعد اون مادرشوهرم خونه ای ک داده بود ب شوهرم رو پس گرفت مدام میگ زنت مهریه میزاره اجرا نزار چیزی ب نامت باشه و .‌. تو چشم خودمم میگ تو مهریه میخوای و ....

خانوما واکنشم چی باشه؟چ جوابی بهش بدم ؟

دانش آموخته طب سنتی🥰