2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
بهش گفتم  گفت خوب خانوادمم به فکر منه  همونجور که خانواده تو آینده نگری میکنن

من فکر میکنم دیشب اومده بودن فقط برای بهم زدن این ازدواج

و خود نامزدت به باباش گفته ی چیزی بگو که بهم بخوره 

بذار بره 

قحطی نر نیفتاده 

یکی دو سال دیگه بهترش گیرت میاد 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول مراعاتشونو کردم پرو شدن  سر همین برد و آوردها  مث عیدی و یلدایی یه دعوایی داشتیم ...

عزیزم نظر بابات چیه 

بنظرم دیگه درست نیست هدیه های که داده بهت پیشت بمونند بده ی نفر ببره بده بهشون

خودت نبری و با پسره قرار نذاری 

استارتر من با مهریه کم موافقم  ولیییییییییی  اگه این کم اومدن دو طرفه باشه.ضمن اینکه خیل ...

بله درسته کاملا حرفتون .

من تو این چن روز شناختمش که رفت و پیداش نبود

وسایلشون رو جمع کن بفرست بره بگو پشیمون شدیم نزار اونا پیش دستی کنن خودت ارزشت رو ببر بالا بعدش اگر ...

دقیقا

آفرین 👏🌹

شما خیلی عاقل هستی مامان من سر چشم و هم چشمی میخاد مهریه نامزد داداشمو بالابگیره بابامم میگه اره خان ...

عزیزم انشاالله خوشبخت باشین به خدا من خودم مهریم خیلی کمه الان همسرم میگه خونه  و ماشین میخوای به نامت کنم آنوقت پدرش قبول نکرد ۲۰۰ تا سکه را منم به خانوادم گفتم عیب نداره هر چی اونا بگن اوایل فکر میکردم ارزشم پایین اومده ولی بعدش دیدم اگر لج بازی می‌کردم و از اولش باهاشون جنگ مهریه میکردم باعث دلخوری و اذیت کردن خودم الهی شما و برادرتون هم خوشبخت و سربلند باشین من در کل حرف دیگران برام مهم نیست و اصلا تا به حال نشده به خاطر پز دادن چیزی بخرم یا کاری کنم یه زندگی عادی دارم بر عکس کل فامیل که تو زرق و برق غرق شدت 

کاری به مهریه ندارم اما راستش رو بخوای این ک حرف اونا اینقدر براش برو داره یعنی از نظر فکری مستقل نی ...

بله نمیتونه مستقل بشه 

چون باباش تو همه چیز دخالت کرده 

مردی که بدونه شب با ناراحتی خوابیدی و بی تفاوت باشه برات مرد نمیشه. مردی که یک بار این حس رو بهت داد که ترکت کرده باز هم بمحض اینکه فرصت پیدا کنه اینکار رو میکنه. برو دنبال زندگیت دختر. زندگی فیلم هندی نیس با این فکرای هندی سرنوشت خودتو نابود نکن

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
دنبال پول نیس کسی . یه عرفه . حالا کسی میخاد ازتون بگیره  خوب نیس از اول به فکر جدایی این

منم اومدن خواستگاری با هزار زحمت

اخرش باباش گفت ۱۲تا

مام گفتیم ۱۰۰تا

باباش اینام بلند شدن  رفتن

ولی بعدش یه مدت همینجوری طرف خانوادشو گرفتو میگفت کوتاه بیا اینا قبول نمیکنن بعد باهم توافق کردیم ۳۵ تا به خانوادش گفت اونام باز زنگ زدن این دفعه بابام گفت ۵۰ تا دیگه اونام قبول کردن ولی خیلی استرس کشیدم واقعا دوران بدی بود هیچ کدوم از خانواده ها کوتاه نمیومدن حالا ما کوتاه میومدیم باز اونا خودشونو میکشیدن عقب تر کمتر میگفتن اصن یه وضعی بود 

با پسره چه مدت دوست بودی در مورد مهریه تو خلوت خودتون حرف زده بودین رابطه دوستیتون در چه حدی بود&n ...

دوست که نبودیم نامزد بودیم ده ماهه 

ولی مهریه رو وارد کاغذ نکردیم متاسفانه