2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

اشتباهت اینکه گذاشتین اینهمه مدت بگذره بعد حالا درمورد این چیزای مهم صحبت کنین

اخه نامزدی ک واسه دل بسته شدن و عشق و عاشقی نیس

از همون اول باید عاقلانه به همچی نگا میکردی و تمام سوالاتو میپرسیدی و میسنجیدی مثلا همین سطح فرهنگ که از همین برخوردشون مشخص شده زمین تا اسمون با شما که چ عرض کنم با کل شهر فرق دارن

اینو باید همون ماه اول میفهمیدی نه بعد ده ماه

الانم باید حس ی ادم پیروز داشته باشی ک قبل عقد اینارو فهمیدی نه مثل ادمای شکست خوردع

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشو عزیزم ارزششو نداره من خواستگار قبلیم اینجوری بود خیلی اذیت کردن پولدار بودنا ولی سر هرچی هی میگفتن راه بیایید باما بالاخره مهریه ام پشتوانه شماست اونایی که میگن نه بدرد نمیخوره من نمی‌دونم فازشون چیه اتفاقا بدرد میخوره بنظرم همون صدوچهارده تا رو بنویس اگر قبول نمیکنه یا به حرف خانوادشه شاید لطف خداست بهت که طرفتو بهتر بشناسی کسی که الان پشتت نیست فردا روز خدا نکرده به مشکل بخوری دیگه سریع پشتتو خالی می‌کنه مطمئن باش یه شخص بهتر سرراهت قرار میگیره منم با یه آدم خیلی بهتر ازدواج کردم ....ولی ببخشید یه چیزی اینکه شما خیلی دیر راجب مهریه حرف زدین باید اول حرفاتون رو تموم می‌کردید بعد نامزد میکردین ما اول همه قول و قرار هارو میزاریم بعد نامزد میکنیم خب معلومه اینجوری زیر بار نمیرن پیش خودشون میگن اینا که دخترشونو فرستادن سمت ما پس بخاطر ابروشونم شده نه نمیگن هرچی ما میخواییم قبول میکنن 

سکه خیلی گرون شده خانمها هم ار حقشون نمیگذرن خب ۱۴ تا سکه الان ۴۲۰ میلیونه خیلیم کم نیست همش میگید کمه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

یک زن عمر و جوونیشو میزاره خیلی از زنها بخاطر زندگیشون سر کار نمیرن و توی خونه یدون مزد و درامد کار میکنن .بعد یه آقا راحت میتونه بدون هیچ دلیلی بنا به قانون کشور عزیزمون طلاقش بده توی هر سنی .الان شاید ۳۰۵ میایون زیاد باشه گذشت ۲۰ سال دیگه خدای نکرده مشکلی تو زندگیشون  پیش اومد پولی نیست ! هر خانمی ابتدای زندگی به فکر طلاق نیست .مهریه بعنوان پشتوانه زن هست .اگه اقایون به این دید نگاه کنن که پول مهریه زیاد میشه .خانمها هم میتونن این طور به قضیه نگاه کنن که یه کلفت بی جیره و مواجیب میخوان هیچ زندگی تشکیل نمیشه .

وسایلشون رو جمع کن بفرست بره بگو پشیمون شدیم نزار اونا پیش دستی کنن خودت ارزشت رو ببر بالا بعدش اگر دوست داشته باشه میاد به دست وپات میفته اگر دوست نداشته باشه دیگه می‌ره پشتشم نگاه نمیکنه که اگر همچین آدمیه بهتر که نشد بخدا بعد ها همین آدم بزرگترین عذاب زندگیت میشه داخل همین سایت ببین چقدر خانما از شوهراشون ناراضی هستن درحالی که اگر دقت میکردن تو انتخاب شاید اینطوری نمیشد به حرف مردم توجه نکنن که ممکنه دلتو بشکنن هی بگن نامزدیت بهم خورد اینا به خودت نگاه کن که اگر بعدها توااین زندگی عذاب بکشی هیچکس جز خودت اذیت و ازار نمی‌بینه وهیچکس بهت کمک نمیکنه مرد نباید به حرف پدر مادرش زیاد اهمیت بده باید خودش شعور داشته باشه وعاقل باشه مردی که از پدرش پیروی میکنه باید همون پیش پدرش بمونه تا بزرگ بشه 

خونه هم به عروس میدن اینجا  اونو که گفتن ابدا  

اوهوک ....این چه مدله .....منم فقط هشتا سکه دارم با نصف خونه که سال ۹۷ همش باهم شد ۳۹ میلیون ...الان فقط نصف خونم‌ حدود ۴۰۰ ۵۰۰ میارزه ....

ببین اگه این ازدواج سر بگیره همیشه تو سری خوره یه طایفه ای ....بیخیال شو ....مگه فقط ده تا سکه چقدره آخه.....یه عمر تو سری میخوری .....یا مهریه بره بالا که ارزش داشته باشی یاهم بزار بره 

سکه خیلی گرون شده خانمها هم ار حقشون نمیگذرن خب ۱۴ تا سکه الان ۴۲۰ میلیونه خیلیم کم نیست همش میگید ک ...

خب بااین مبلغ بنده خدا می‌تونه فقط یه ماشین بخره تازه اینم که یجا نمیدن قسط بندی میکنن هر سه ماه یکی 😐الحمدالله تو ایران همه چی به نفع مردهاست حداقل باید به صدتا باشه که اگر خدا نکرده مشکلی پیش اومد زن یه پشتوانه داشته باشه یه سقف بالا سر بتونه برای خودش بگیره

اره حرف این جا که می شه عروس باید کوتاه بیاد به فکر جیب شوهرش باشه برای مهریه دیگه به این فکر نمی کن ...

آخه مگه قراره حتما طلاق بگیرن مگه قرار نیست با هم زندگی کنن ؟بعدا تو زندگی هر چی همسرتون داشت و به دست آورد بگین به نام خودتون کنه 

خب بااین مبلغ بنده خدا می‌تونه فقط یه ماشین بخره تازه اینم که یجا نمیدن قسط بندی میکنن هر سه ماه یکی ...

۴۲۰ماشین؟ یه ۲۰۷الان یه میلیارده😂

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
امیدوارم همچین پسرایی هیچ وقت رنگ آرامش رو نبینن، میان با هزار جور ترفند دختر مردم رو احساساتی میکنن ...

اونوقت توقع دارن دختره قبولم کنه

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤