2777
2789
عنوان

خواستگاری😭

550 بازدید | 32 پست

من یه دوستی دارم حدود هشت ساله باهم دوستیم

امشب پیام داده داداشم ازت خوشش اومده اگر راضی هستی مامانم به مامانت زنگ بزنه باهم برید بیاید اشنا بشید

راستش من خیلی گیج و گنگم و اصلا دلم نمیخواست این اتفاق بیفته 

الان اصلا مغزم قفله نمیدونم چه غلطی کنم! اصلا به مامانم بگم یا نگم😭

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرام عزیز هول نشو

دلم نمیخواست اینجوری بشه

دقیقا خیلی هول شدم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
اگه خانوادشونو تقریبا میشناسی و میدونی خوبن بگو بیاد

خانواده‌ش بد نیستن 

یعنی من حتی شده خونشونم بمونن خوش رفتارن مامانشم همکار بوده با مامانم قبلا

خانواده‌ش بد نیستن یعنی من حتی شده خونشونم بمونن خوش رفتارن مامانشم همکار بوده با مامانم قبلا

بنظرم خوبه فرصت آشنایی بهش بده بعد بیشتر بررسیش کن 

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
شرایط داداشش رو بسنج ببین چطوریه اگه فکر میکنی مورد مناسبیه چرا ک نه حتما ب مامانت بگو

احساس میکنم یجوری ام

تا جالا هیچوقت خواستگار رسمی راه ندادم 

خیلی استرس دارم

اگه خانواده‌ خوبی دارن بگو بیان یه مدت فعلا آشنا شین

خانواده‌ش بد نیستن