2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  دو دنگ خونه

ده تا کمه اصلا اصلا اصلا قبول نکنی

بله مهریه ضامن خوشبختی نیست ولی ابزاریست برای فشار ب طرف اگه بد باشه و دور از جون شما و جوونامون برای جدایی

ب سرم رفته ک میگم

اگه میخوای ده تا بزنی حتما حق طلاق بگیر

ناراحتم نشی اول کاری اسم طلاق اوردم.ازت دور باشه ان شاءالله ولی آدم از فردای خودش خبر نداره.باید همیشه محتاط باشی

[QUOTE=291829870]ببین خانوادت چی میگن اگه پسر خوبی و خانواده داری هست که خانوادت هم تایید میکنن سر م ...

تایپیکتو الان دیدم

خانواده شوهر من هم همینطور عوضی بازی در اوردن

و خانواده خودم کوتاه اومدن

بعد از اون شدم دیوار کوتاه اون خانواده و شوهرمم یه مرد ترسو ودهن بین که بدون اجازه خانواده ش اب نمیخوره

و الانم درشرف جدایی بایه بچه م

من کردم

تو نکن

من اگه برگردم عقب

همون موقع که سرمهریه چونه زدن پرتشون میکردم بیرون از زندگیم

لابد پس فردا میخواد بگه بیا با ننه بابامـ  زندگی کن مث شوهر احمق من

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
آره هم جهیزیه با ماس  خرج مهمونای عروس با عروسه نه داماد  یه خانم بالا گفتن چون پسر عروس ...

مهریه اصن بحثش جداس بابا 

از لحاظ قانونی هم مهریه دین مرد به زن هست حتی ممکنه موقع زندگی کردن زن بخواد مهریشو بگیره یا مرد بخواد بده اصن حتی بحث جدایی هم در میون نباشه باید پرداخت بشه حالا یکی هست از خانومیشه میبخشه یا نمیگیره 

خرج عروسی هم که کلا پای دوماده هر چقدرم که عروس بخواد مهمون دعوت کنه قربونت برم ناراحت نباشی ادما میان و میرن باید ببینی کیه که قصدش موندن و زندگی رو ساختنه 

چون مورد شما اینجوری از آب دراومد نمیشه بگی همه اینجورین ،،،بحث اعتماده والا من هر کس و میبینم میگه ...

ما اونموقع ک میخاستیم ازدواج کنیم شوهرم می‌گفت ۱۰۰۰تاهم بگین قبول میکنیم منه خر ۱۱۴تا گفتم 😂،الانشم شوهرم میگه خیلی کم گفتی ،میگم حالا این کم و بده ،میگخ عمرا مهریه بدم 🤣

ما اونموقع ک میخاستیم ازدواج کنیم شوهرم می‌گفت ۱۰۰۰تاهم بگین قبول میکنیم منه خر ۱۱۴تا گفتم 😂،الانشم ...

حالا من یه مدت یه خواستگاری داشتم میگفت بیشتر از ۱۴تا نمیتونم بکنم چون موقع عقد می‌خوام بدم بهتون،مذهبی بود ،ما بدرد هم نخوردیم جوابم منفی شد ولی شنیدم به زنش داده موقع عقد همون ۱۴تا رو

حالا من یه مدت یه خواستگاری داشتم میگفت بیشتر از ۱۴تا نمیتونم بکنم چون موقع عقد می‌خوام بدم بهتون،مذ ...

باز خوب بوده والا ،اصلشم همینه نباید بزارن کار ب طلاق و جدایی بکشه باید همون موقع بدن یا طی زندگی ،من یکی از اقوام خیلی نزدیکم مهریه زنشو خودش داده هر ماهم نفقه میده بهش ،هروقتم زایمان کرده تا بچه شیر میخوره بهش شیر بها میده 

ما اونموقع ک میخاستیم ازدواج کنیم شوهرم می‌گفت ۱۰۰۰تاهم بگین قبول میکنیم منه خر ۱۱۴تا گفتم 😂،الانشم ...

بابام همیشه میگه مهریه زیاد شگون نداره ،،،اگه قراره خدایی نکرده زندگی آدم خراب شه سکه میخواد چه کار کنه واسمون ،،،ایشالله یه زندگی مشترک طولانی و پر از آرامش داشته باشی 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بابام همیشه میگه مهریه زیاد شگون نداره ،،،اگه قراره خدایی نکرده زندگی آدم خراب شه سکه میخواد چه کار ...

منم اونموقع اینجوری فک میکردم 😅،البتع الآنم اینجوری فک میکنم واقعا زندگی ک خوب باشه دوام داشته باشه عشق باشه توش ،حالا مهریه هرچقدر شد شد ،ولی خدایی نکرده کار ب جدایی کشید میلیاردیم بگیری زندگی طرفین میپاشه ،ارزش ندارع ،مرسی گلم همچنین زندگی شما و بقیه

استارتر حقیقتا یک سکه هم مهرت نمیکردم

اولا فکر کردی چون بحث دوست داشتنه 

و الان خوش خوشانتون هست 

پسره باید هرچی گفتین بگه چشم 

سالی ی سکه میخان بهت بدن 

نهایت ماهی ۳ تومن 

فک نکنم خیلی وضعت خوب بشه با ماهی سه تومن

پس خیلی فکر نکن انچنان پشتوانه ای هست

اونی ک بخاد خیانت کنه ، خوب هم میکنه

چه یک سکه چه هزار سکه

تازه خیانت رو نمیتونی هم اثبات کنی

شاهد میخاد و هزار قر و فر میخواد

بذار اون آقا بره دنبال زندگیش

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.