2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

خیر الامور اوسطها. همه چیز میانه اش خوبه. نه اینکه اصلا نباشه که پسر خوشی زد زیر دلش راحت ول کنه و بره. و نه اینکه بالا باشه که کلا بدبخت بشه

خب بااین مبلغ بنده خدا می‌تونه فقط یه ماشین بخره تازه اینم که یجا نمیدن قسط بندی میکنن هر سه ماه یکی ...

والا سقف بالاسرکه خیلی گرون شده

من خیلیا رو دیدم تو عقد نصف مهریه رو گرفتن و رفتن سراغ کس دیگه براحتی تو فامیلم داریم اگه به هم نخورن مرد باید تاوان این بهم نخوردن رو بده الان تو فامیل ما یه دختره بود عقد کردن واخلاقشون بهم نخورد پسره کارمند بود نصف حقوقش داره میره برا اون دختری که طلاق گرفته وکلی هم طلا و...داده حالا دختره کلی خواستگار پیدا کرده برا پولی که داره و  همسرسابق میده هیچکی هم زن پسره نمیشه چون حقوقش خیلی کمه وتا سالهای سال اسیر همون یه اشتباه شده خوبه از اینطرفم نگاه کرد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

به هر حال درسته که همه چی پول نیست . ولی زن هم یه حقی داره تو زندگی اینکه  بعد از ده سال یا ۲۰ سال مرد دلش بخواد بره دنبال یکی دیگه و زن رو طلاق بده بدون هیچ چیزی ،  شما برا دخترت قبول میکنی؟

منم مهریه زیاد رو قبول ندارم. ولی اموال  بعد از ازدواج تقسیم باید بشن مساوی بین زن و مرد . قانونش اینه ، اما چون برا کشور ما اینطور نیست یه مهریه میمونه برا زن که اون هم الان با قانون های جدید ، دادنش سختی برای مرد نداره 

از اول مراعاتشونو کردم پرو شدن  سر همین برد و آوردها  مث عیدی و یلدایی یه دعوایی داشتیم ...

وای تا روز بعد عروسی هر روز دعوا خواهی داشت با این خانواده.

بعدم اینها میان آخر دوباره. نه به خاطر عشق خیییییر.

زورشون میاد از کادوهایی که بردن و آوردن و دوباره میان و بدبخت میشی

خب بااین مبلغ بنده خدا می‌تونه فقط یه ماشین بخره تازه اینم که یجا نمیدن قسط بندی میکنن هر سه ماه یکی ...

هر سه ماه یه سکه دیگه تموم شد . الان حتی هر یک سال و نیم یه سکه به زور میدن  .خیلی راحت میگیرن 

حالا پیش هم ۴ یا ۵ سکه از مرد بگیرن اونم سالها طول میکشه 

فکر کن یه زنی ۵۰ یا ۶۰ سالش بشه ، آقا تو این مدت همه چی رو جمع کرده برا خودش و به اسم خودش .  بعد بره دنبال یه دختر جوون .‌ زنش رو بخواد طلاق بده  ، عمر و جوونیش رو گذاشته ، مرد میلیاردی جمع کرده  یه ۳۰۰ ۴۰۰ ملیون میندازه برا زنش و بیرونش میکنه و تموم. 

دقیقا مثل ما واسه مام یه بار همینجوری بهم خورد خودش برگشت

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

مهریه یه چیز دو طرفست چرا شما فقط به اون نگاه میکنی میگی دوسم نداره خب شما که قبول نمی کنید چی شماام‌دوسش ندارین پس اگر دلیلتون اینه مهریه تضمینه باید بگم برای اونم همینطوره و اگه یه روز چیزی بشه اونم با مهریه زیاد پای زندگیش وسطه باید دار و ندارشو بده. مهریه یه هدیست نباید اینقدر سرش بحث کرد 

چقدر بعضی هاتون حقیر و تو سری خور هستید 

۹۰ درصد مردا به خاطر همین مهریه موندن و زنشون رو از خونه بیرون نمیکنن اگه واسه شماها ارزش قائل نبودن مهریه ندادن بهتون و پدرتون واسه کم کردن نون خور شوهرتون داده نیاید بگید مهریه به درد نمیخوره چی شد جهاز خوب میخوان سیسمونی آنچنانی میخوان مهریه نمی‌خوان بدند؟؟ غلط کردند

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی
خیر الامور اوسطها. همه چیز میانه اش خوبه. نه اینکه اصلا نباشه که پسر خوشی زد زیر دلش راحت ول کنه و ب ...

بله ولی متاسفانه الان هم خانواده دختر هم پسر به خاطر تورم و گرونی تو درد سر هستن و همه چیز دیگه زور داره خدا بهمون رحم کنه یه کم دست و بال مردم باز بشه قبلا ۴۰۰ تا سکه میشد ۸۰۰ملیون الان میشه ۱۳ ملیارد خب خدایی چرا باید اینجوری باشه چند سال یه جوون باید بدبختی بکشه همه فقط تو فکر بعد طلاق دختر هستن خدایی نکرده چرا باید کسی که داره ازدواج میکنه تو فکر بعد طلاق باشه خب مهریه در زمان خوشی هم به زن تعلق میگیره و باید پرداخت شه 

احساسی تصمیم نگیرید خانم ها ، اینکه یه عده میگن همه چی مگه پوله ، چه اشکالی داره  واینا  ، چون تو موقعیتش نیفتادن .... 

اره تو شرایطی باشی که خدایی نکرده ، شوهرت مشکل  داشت ، حالا روانی و اخلاقی یا خیانت ، خواستی جدا بشی ، اون وقت میفهمی بله پول خیلی مهمه 

وقتی یه عمر زندگیت رو پای یه مرد گذاشتی و خیانت کرد و رفت ، اون وقت تو موندی و هیچ چی ، اون وقت میفهمی که آره پول مهمه

گول نخور زن هیچ حقی نداره اینجا ، یه مهریه هست که اون هم گرفتنش  خیلی سخت شده ، اونم اگه نداشته باشی  دیگه هیچی ، هیچی

اره اگه زن حقش و حقوقش مثل مرد بود، و بعد از ازدواج تقسیم اموال میشد مثل بقیه  دنیا ، اون وقت مهریه مهم نبود .... 

میشناسم کسایی  رو که مهریه یه سکه و و چهارده تا داشتن . مرد کلا زن و بچه ش رو ول کرده رفته.  درسته که کسی که بخواد خیانت کنه و بره ، در هر صورتی میره ، ولی حداقل ، این وسط زنی که ۲۰ سال زندگی و عمرش رو گذاشته  باید یه حق و حقوقی داشته باشه .

پس اشتباه نکنین خانم ها و احساسی رفتار نکنید و گول این حرفها رو نخورید

هر سه ماه یه سکه دیگه تموم شد . الان حتی هر یک سال و نیم یه سکه به زور میدن  .خیلی راحت میگیرن& ...

تازه همون پیش پرداختم شده دوتا سکه.اینجا قانون پشت مرداس واقعا زنه بیچاره همه خفت و خواری تحمل میکنه آخرشم مثه گدا گشنه ها سالی یه سکه میندازن جلوش.باز خوبه زن نفقه هم داره اگه نبود ک دیگه........

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
احساسی تصمیم نگیر ، اینکه یه عده میگن همه چی مگه پوله ، چه اشکالی داره  واینا  ، چون تو مو ...

منم همین نظر رو دارم کاملا موافقم...امیدوارم همه خوشبخت بشن اما توی این دوره زمونه ک اکثر ازدواجا رو به طلاقه باید چشما رو وا کرد ودرست تصمیم گرفت.

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
تازه همون پیش پرداختم شده دوتا سکه.اینجا قانون پشت مرداس واقعا زنه بیچاره همه خفت و خواری تحمل میکنه ...

اره همه جوره راحت کردن برا  مرد.  خونه که شده جز اموال مردها  اون که هیچی .یعنی زن که اونم زحمت کشیده از همه چیش زده  که مرد خونه بخره، هیچ حقی ، تو اون خونه نداره 

نفقه بخوره تو سرشون آخه ۸۰۰ هزارو ... پول آخه ، ... نفقه هم مرد میره سریع درخواست تمکین میکنه ، دادگاه  سریع  قطعش میکنه دیگه نمیگن  بابا این مرد هزار تا خودش  مشکل داره ، روانیه، خیانت کرده ،  نمیشه باهاش زندکی کرد ..........