2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
305میلیون میشه یه مرد باید بلا نسبت خر باشه که بخواد پرداخت کنه هزار جور کار میکنه تا مهریه رو ببخشه ...

۳۰۵میلیون خیلی زیاده؟؟!!واقعا کجا زندگی میکنی ک ۳۰۵تومن پول زیادیه برات

نه خسیس نیستن من خودم اصلا خسیس نیستم ولی اگر کسی دختر یا پسر منو دوس داشته باشه نباید دنبال پولشون ...

اره حرف این جا که می شه عروس باید کوتاه بیاد به فکر جیب شوهرش باشه برای مهریه دیگه به این فکر نمی کنید بعد طلاق فرصت های ازدواج خوب با ادم معقولش خیلی برای دختر کم می شه به چشم یه مطلقه می بینن ولی پسر با دختر مجردشم می تونه به راحتی ازدواج کنه نگاه جامعه براش به اندازه دختر بد نیست

بیشتر برای دختر ادمایی میان که مرده یا سنش بالاست یا زن داره و...

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نیستم به پسرم گفتم همه شرایط طرف را می‌پذیرم بجز مهریه زیاد چرا باید پسرم را تو دردسر بندازم مهر ...

مهریه رو شما نمیخواین بدین پسرتون میده . پس با این عقاید زندگی جوونا رو  خراب نکنید . به هر حال قوانین تو جامعه ما به نفع مرده و زن هم باید پشتوانه داشته باشه .  اابتههه اینم بگم  وقتی پسر خودش دختر رو بخواد هم کور میشه هم کر اون آقا شما خودتم  به زمین و آسمون بزنی فایده نداره . اینایی هم که رو دل پدر و مادرن دختره رو خیلی دوست ندارن 

بله اون خانم  که من ریپلای زدم صحبتشون برای  موقع طلاق بود عندالمطالبه باشه که خانم   ...

اگه طرف فوت کنه همه اموالش به زنش میرسه مهریه چیزی نیس که

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

ببین قشنگ یه آژانس بگیر 

وسایلشو به همون شکلی که فرستاده بود 

بفرست بره در خونش

بخدا پدرش الان اینجور می کنه فردا دمار از روزگارت درمیاره

پدر شوهر منم همین بود

مهریم شد ۱۴ تا

ولی الان تا تقي به توقی میخوره میگن این و طلاق بده 

توروخدا ارزش وقیمت خودت و بدون

قشنگ درست و بخون شاغل شو

تا به وقتش اونی که لیاقتت و داره بیاد نه کسی که پشتت نیست

امیدوارم همچین پسرایی هیچ وقت رنگ آرامش رو نبینن، میان با هزار جور ترفند دختر مردم رو احساساتی میکنن به قصد ازدواج، بعدم با یه حرف غیر منطقی بهم میزنن و تازه طلبکارن.

خودم زخم خورده ام

زندگی جاری است ...

چه پررو... بگو اوکی مهریه ۱۰ تا ولی حق انتخاب مسکن حق طلاق و ..... میخوام

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اگه طرف فوت کنه همه اموالش به زنش میرسه مهریه چیزی نیس که

نه کجا به زنش میرسه؟؟ یک هشتم فقط میرسه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اسی اگه از اول قرارتون این بوده حق با شماست

ولی من برای دخترم زمان ازدواجش مهریش رو میخوام بگم تمام شرایط ضمن عقد دو طرف حق داشته باشن و اینکه هرچی از بعد از ازدواجشون به دست آوردن نصف نصف باشه...

کلا با مهریه موافق نیستم ، مهریه خودمم سال تولدم هست که بسیار مخالف بودم ولی رسم خانوادمون بود و اونا هم راحت پذیرفتن...الانم بارها گفتم حاضرم همش رو ببخشم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
ببین قشنگ یه آژانس بگیر  وسایلشو به همون شکلی که فرستاده بود  بفرست بره در خونش بخدا پد ...

چه قشنگ گفتی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂