2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
بخوایم منطقی فکر کنیم بااین وضع گرونی پسرا پولکی نشدن وسع جیبشون دیگه نمیکشه مثل سابق حق دارن شاید ا ...

من بودم اگه مخالفم بودم 

حاضر نبودم بهم بخوره و قبول میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بازم باید بده دیگه وگرنه قانون میگیرتش میندازتش زندان یا توقیف اموال میکنه 

واقعا من درک نمیکنم 

چرا از الان شما پسرا باید تک این فکرا باشین 

اگه دخترو دوست دارین

اونایی ک میگن مهریه مهم نیست و نباید زیاد گرفت پس توقع جهازیه کامل و خوب نداشته باشن فقط در حد ی یخچ ...

والا کل جهیزه اینجا با دختره 

بابای من یه زمین فروخت برا جهیزیه من 

منم میدونم برمیگرده  ولی خانوادم خیلی از دستشون ناراحتن  و اگه خودم قبول کنم اونا راضی ن ...

توافق کردیم تو بله برون گفتن مهر ۴۰۰ طرف ما مهرا بالاس بابام گفت اکی قبول بعد بله برون گفتن ما گفتیم ۴۰۰ به شرط عندالاستطاعه گفتم تو از الان میگی اجرا میذاری برو پی زندگیت بعد یه ماه مجدد برگشت توافقی شد نصف مطالبه نصف استطاعه ولی هیچوقت شوهرم رو حلال نمیکنم بخاطر اون گریه هام و اذیتام 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ده مااههه چرا اول حرف نزدید اخه چرا اینقد طولانی ما جلسه بعد خواستگاری تو بله برون حرف مهریه رو میزن ...

متاسفانه رو کاغد ننوشتیم 

با اینکه میدونستن زدن زیرش

هنوز ازدواج نکرده حرف از طلاق و جدایی میزنن  اونوقت میگن دختر هم مهریه نخواد ، هم سهم ارثی که ...

واقعا از الان دارن چرتکه میندازن 

یه ذره هم از حرفشون پایین نیومدن

والا کل جهیزه اینجا با دختره  بابای من یه زمین فروخت برا جهیزیه من

جهزیه از نظر قانونی با همسر آیندته

تو قانون هیچ پدری وظیفه دادن جهیزیه نداره

مهریه و جهزیه ارتباطی باهم ندارن ک مهریه کم باشه پس جهیزیه هم کم بگیریم 

جهیزیه کلا با خود آقا داماده . 

هیچ فرزندی هم نمیتونه به خاطر نداشتن جهزیه ، از پدرش شکایت کنه . 

نباید دل بست دیگه اول شناخت بعد نامزد بازی وگرنه شناخت پیدا نمیشه و بعد با دو بچه میرن طلاق میگیرن

به حرف که بله 

ولی آدم بعد یه مدت دل میبنده 

وقتی با هم باشه

به نظر من اصلا کوتاه نیایین اصلا پیام نده بزار خودشون تصمیم میگیرن الان یک پیام یا زنگ از طرف شما یع ...

اومدن بار آخر گفتن 

ما کاری به عرف هیچ جا نداریم 

همین قدر قبول میکنیم 

بابای منم گفت خوب ما هم اینقدر قبول نمیکنیم

فکر کن اگه مراسم برپا میشد این تا آخر عمر همش گوش به فرمان خرف های مادره بود

الان ک زن گرفته ، برای زن جدیده ، اجازه دخالت ب مادرش نمیده و داره کنترل میکنه مادرشو . تازه یادگرفته چجوری رفتار کنه

شانس من بود اونموقع