2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 147270 بازدید | 2023 پست
عزیزم مطمئنی برا دخترت هم همینکارو میکنی 

من فقط نظرم را گفتم به خدا نمیخواستم ناراحت بشین من برا خانواده خودم نظرم اینهمنظورم این بود اگر طرف را دوس داری میشه گذشت کنی من خودم برا خودم گذشت کردم و میریم خیلی کمه ۲ ملیون خانوادم نظرشون ۲۰۰ تا سکه بود ولی اونا موافق نبودن و من قبول کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه ضامن زندگی طولانی نیست هزار سکه هم مهریه تعیین بشه هزار کار میکنه تا بگن مهریه حلال جونم آزاد ...

خوب شما که اینو میدونین 

چرا با مهریه موافقین 

اگه تهش اینجوری میشه 

نباید مخالفتی باشه 

دقیقا بلایی که سر من اومد بعد بله برون زدن زیر حرفشون گفتن نمیشه باید کل مهر عندالاستطاعه نوشته بشه مام گفتیم خدافض با اینکه عاشقش بودم ولی کلا قطع کردم باهاش یه ماه بعد برگشت مجدد توافق کردیم ولی هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

پسرا خیلی پولکی شدن  من ده ماهه نامزدم  یهو زد زیر همه چی . شما هم بهم خورد

بخوایم منطقی فکر کنیم بااین وضع گرونی پسرا پولکی نشدن وسع جیبشون دیگه نمیکشه مثل سابق حق دارن شاید اگر خودمون هم بودیم همینکارو میکردیم

چون پول و بیشتر دوس داره ظاهرا 

چه ربطی داره؟ اون که نمیخواد پول بگیره. کسی که مهریه سنگین میخواد در واقع پول رو بیشتر دوست داره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خوب شما که اینو میدونین  چرا با مهریه موافقین  اگه تهش اینجوری میشه  نباید مخالفتی ...

چون بازم باید بده دیگه وگرنه قانون میگیرتش میندازتش زندان یا توقیف اموال میکنه 

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
بعضیا در حد توانشون هست ولی نمیخوان ک بزنن  خواستگار من خونه داشت ، ولی حاضر نبود خونه بزنه ر ...

دقیقا اینم خونه داره 

بعدش باباش به یکی گفته بود به گوش ما رسید 

گفته بود اگه فردا ولت کرد رفت ما چیکار کنیم .

انگار من اومدم بکنم و برم 

مامانم گفت اگه از طرز فکرشون اینه زن گرفتن برا پسرشون اشتباهه

اونایی ک میگن مهریه مهم نیست و نباید زیاد گرفت پس توقع جهازیه کامل و خوب نداشته باشن فقط در حد ی یخچال و گاز توقع داشته باشن.

در ضمن مردی ک سر مهریه چونه میزنه مرد زندگی نیست