mamasoo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2131 عنوان درد داشتن رحم بعد از بر خورد یه چیز سنگین لطفا بیاین😔 81 بازدید | 7 پست سلام خانوما دیروز خابیده بودم داداشم ب شوخی نشست رو شکمم درست روی رحمم خیلی احساس سنگینی میکردم و اونم دیر پا شد فک کرد شوخی مکنم ک درد دارم داداشم ۷۰ کیلو با قد ۱۸۰ الان زیر نافم تا رحمم درد دارم خیلی نگرانم کسی تجربه داشته🥲 ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺ 1402/02/30 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamasoo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2131 وای خدا ب این بزرگی چرا رو شکم تو نشسته😂💔 اونم 70 کیلوووو نمیدونم ک والا🥲 ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
mandanakhazraei عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3230 😐😐😐اینم شد شوخی 😐😐خدایی شکم که نه محافظ داره نه قفسه داره ۷۰ کیلووزنوتحمل میکنه !!!! بهش بگو رفتی دکتر دکترگفته خدا بهت رحم کرده تا دیگه ازین شوخیای مسسخره نکنه
mandanakhazraei عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3230 یادمه قصد جدایی داشتی وداری عروسی میکنی ...برات خوشحال شدم گلم انشالله خوشبخت بشیمشکلات بینتون حل شد یا باهمون مشکلات داری عروسی میکنی!!
mamasoo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2131 یادمه قصد جدایی داشتی وداری عروسی میکنی ...برات خوشحال شدم گلم انشالله خوشبخت بشی مشکلات بینت ... بله اخلاقش نسبت ب قبل بهتر شد خودمم فک کردم و دیدم تو زندگیم خیلی دخالت مکنن و نظر میدن جلوشون ایستادم و فرقی دیدم مرسی تو روند عروسی بودیم جهازم رفته بود قرار بود فردا ک پنجشنبه هس عروسیم بشه داییم فوت کرده 🥲 ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
mandanakhazraei عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3230 بله اخلاقش نسبت ب قبل بهتر شد خودمم فک کردم و دیدم تو زندگیم خیلی دخالت مکنن و نظر میدن جلوشو ... خداروشکرکه تغییرکرده اره دربرابرحرف زورهمش چشم بگی عادت میکنن.متاسفم بابت این اتفاق خیلی بد خدارحمتشون کنه اگه داییتون جوون نبودن دوسه ماه بعد میتونید عروسی بگیرید طولش ندید
mamasoo مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 2131 خداروشکرکه تغییرکرده اره دربرابرحرف زورهمش چشم بگی عادت میکنن. متاسفم بابت این اتفاق خیلی بد ... جوون بودن متاسفانه و ب دلیل سرطان فوت کرده خیلی ممنون🖤 ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺