2777
2789
عنوان

اصلا نخواستم باشه نده اصلا منو نبین مگه من مهمم😔😭🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 56 پست
میگم دکتر بهتون پیشنهاد لقاح آزمایشگاهی نداد؟

چرا اما اینم گفت ک نمیگم صد در صد بگیره من ک میدونم خدا نمیخواد ب ما بچه بده دیگه هم نمیرم دنبالش 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب امتحان میکردی ارزش داره 

اگه خدا بخواد میده مگه چ مشکل حادی دارم ک نمیده ، بخدا دیگه توان ندارم برم این دکتر اون دکتر ، هزینه های زیاااد همشم الکیه ک ارزون شده راه میان با بی بچه ها 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
انشالله دلت شاد میشه بازم نذر کن محرم 

ممنون عزیزم 🥺🌱🎈

بله تهرانم ، اما دیگه از دکتر رفتن خسته ام دیگه ناامیدم نمیخوام دیگه 😔

دوست من دقیقا حال و روز شما رو داشت، برای آخرین بار دکتر طاهری رو بهش پیشنهاد دادن و بعد چند ماه زنگ زد و خبر بارداریش رو داد، اگر دوست داشتی تو نت آدرسش رو پیدا کن و یک سری بزن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
بمیرم عزیزم تعبیر میشه شک نکن. امیدت به خدا باشه گلم

خدانکنه عزیزم، دیگه مهم نیس خودمو ک نمیتونم بکشم وقتی نمیخواد بده چیکار کنم 😔🎈

فدا سرت گلم منم بعد از ۴ سال بلاخره مادر شدم برای شما هم خدا یه نینی گذاشته کنار🤩

من دیگه پنج سال پر شده دیگه خسته شدم دیگه مهم نیس🙂😔🎈

این عقب انداختن نشونیه خوبیه هاااا ماه بعد شاید بگیری😍

ن عقب ننداختم ک تازه ۲ روزم جلوافتاد 😒🎈

عزیزم من تاپیکهاتون رو خوندم توصیه میکنم درمان دارویی رو متوقف کنید و بدید آی وی اف دیر انجامش دادین

آره کلا دیگه بیخیال شدم مهم نیس دیگه 🎈🚶🏼‍♀️