2777
2789
عنوان

اصلا نخواستم باشه نده اصلا منو نبین مگه من مهمم😔😭🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 56 پست
باشه عزیزم امیدوارم چیزی نباشه ولی پیاز درمانی یادت نره

فقط دستورشم بهم بگو لطفا ممنون میشم 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دستورشم بهم بگو لطفا ممنون میشم 

پیازت باید حتما زرد باشه متوسط دو لیوان اب رو میزتری کلرش بره قبل نهار میزاری جوش که اومد پیازو چخار تیکه میکنی میندازی تو اب پنج دیقه بجوشه نه کتر نه بیشتر تایم بگیر حتما پنج دیقه باشه بعد خاموش که کردی ولرم که شد بخور. یکی قبل نهار یکی قبل شام هردوش باید تازه باشه روز پنجم پریودت شروع میکنی تاپانزده روز شکم ادم عین روزای پریودی درد میگیره برای حامله شدن باید سه ماهخورد من دوماه خوردم ماه سوم میلم نکشید نگو حامله بودم انشالا شماهم حامله بشی

این کامنت یه خانم بود سیو کردم اوردم

پیازت باید حتما زرد باشه متوسط دو لیوان اب رو میزتری کلرش بره قبل نهار میزاری جوش که اومد پیازو چخار ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 🙂❤️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

سلام تی تی گل عزیزم 

لینک برات گذاشتم خیلیا از این روش نتیجه گرفتن حتما عمل کن بهش  انشالله تو هم به خواست خدا با اجرا کردن این روش طب سنتی نتیجه میگیری 

https://www.ninisite.com/user/27a82ea7-c067-4790-9884-3cf7e0bfeef9/ترنم۱۳۶۸

۵ سالو ۴ ماه شد بچه دار نمیشم ، خسته شدم من بعد ۱۵ سال نمیخوام میخوام چیکار ، الان ک ذوق دارم میخوام ...

دعا می کنم به حق علی اصغر حسین (ع) سال دیگه این موقع یه نی نی ناز و توپل تو بغلت خوابیده باشه. امسال روضه نتونستم جایی برم ولی تو خونه برای بچه هام روضه ی علی اصغر رو خوندم. به حق ۶ ماهه ی کربلا خدا حاجت دلت رو هر چه زودتر بده.اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزم 

نیت کن هر ماه یه مبلغ مشخص صرف مخارج زندگی چندتا بچه بی سرپرست کنی 

هر ماه چند تا مرغ یا خروس قربونی کن بده فقرا 

هر شب ۱۴ بار یا جواد الائمه ادرکنی بگو 

حرز امام جواد همرات باشه 

اگر تونستی هر روز ۷۰ بار حمد به نیت شفا برای خودتو شوهرت بخون به چشم دیدم کسی که ناباروری داشت اینکارو کرد الان سه تا بچه سالم داره 

اول از همه هم باید تسلیم باشی تا تسلیم تقدیر نشی هیچی درست نمیشه قلبا بدونی اونی که تو رو آفریده همه چیزو از تو بهتر میدونه اینو دائم به خودت بگو تا آروم شی 

سلام عزیزم  نیت کن هر ماه یه مبلغ مشخص صرف مخارج زندگی چندتا بچه بی سرپرست کنی  هر ماه چ ...

ممنون عزیزم بابت پیامت حتما حتما تا جایی که یادم باشه انجام میدم 🙏🎈

میشه معنی اسم کاربریتو بدونم؟

اسم دختر من تیاراست

بهش میگم تی‌تی گل😅

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

میشه معنی اسم کاربریتو بدونم؟ اسم دختر من تیاراست بهش میگم تی‌تی گل😅

یعنی شکوفه ی گل 😍🎈