2777
2789
عنوان

منظورشو میگین بهم

192 بازدید | 21 پست

بچها یکی بگه از چشمم افتادی یعنی نمیخادم دیگه؟

هیچ راهی برای درست کردنش نیست یعنی؟

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کردی که اینو گفت؟ توی عصبانیت گفت یا عادی؟

عادی

پشت سرم کلی حرفای بد راجبم زدن به نامزدم

دیشب باهم حرف میزدیم

گفت ازچشمم افتادی

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
من به شخصه یکی از چشم بیوفته شاید باهاش حرف بزنم بگم بخندم و ...اما دیگه برام هیچ ادم قبل نمیشه .جای ...

یعنی ازم متنفر نیست 

یعنی ازت خسته و شده هرکاری کنی ب چشمش نمیای ب نظر من تلاشی نکن چون فقط خودتو خسته میکنی

دوسش دارم😭

حرفای پشت سرم همش دروغه...این چراباور کرده اخه

یعنی ازم متنفر نیست 

من نمی دونم چیکار کردی طرفت کیه که😂من راجب خودم گفتم.برا من بستگی به ادم مقابلم داره و کارش.مثلا زیاد تو زندگیم ادم مهمی نبوده باشه که کلا کنارش میزارم.مثلا پسر خالم چند وقت پیشا ی حرفی زد تو جمع بهم حالم بهم خورد ازش .الان میبینمش یا جواب سلامشو نمیدم یا سرد جوابشو میدم اون روز خودش می گفت محلم نمیدی دیگه.این ادم زیاد تو زندگیم مهم نبود دلمو شکست خودشو از چشم انداخت دیگه زیاد کاری باهاش ندارم.اما خواهرم ی بار بد جور دلمو شکست خوبیم الان باهم اما مثه قبل دیگه نمیرم همه چیو بهش بگم ،محرمم نیست تو همه چی.ی حد و مرزایی شکل گرفت بینمون  اما اصلا بد نیستیم باهم

من نمی دونم چیکار کردی طرفت کیه که😂من راجب خودم گفتم.برا من بستگی به ادم مقابلم داره و کارش.مثلا زی ...

نامزدمه 

سر هیچ میگه از چشمم افتادی 

خیلی سرد شده ..کوه یخه انگار...هیچیم براش مهم نیست

نمیدونم چکارکنم 

عادی پشت سرم کلی حرفای بد راجبم زدن به نامزدم دیشب باهم حرف میزدیم گفت ازچشمم افتادی

بهش بگو اشتباهه که به حرفای بقیه توجه میکنی .خود من برات مهم باشه  نه حرفایی که پشت سرمن میزنن که منو خراب کنند.هر طور صلاح میدونی .من به خودم اطمینان دارم کاش تو هم منو قبول داشتی.

کم کم دلشو بدست بیار براش توضیح بده اگه از کارت برداشت کرده زمان بده بهش

رفتن گفتن این دختره خ...به

اعتمادش بهم صفرشده 

هم دوسش دارم نمیخام ازدستش بدم ..هم گاهی بخاطر بی تفاوتیش کم میارم‌

ولی میخامش...اعتمادشو دوباره بدست میارم