یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمی دونم چیکار کردی طرفت کیه که😂من راجب خودم گفتم.برا من بستگی به ادم مقابلم داره و کارش.مثلا زیاد تو زندگیم ادم مهمی نبوده باشه که کلا کنارش میزارم.مثلا پسر خالم چند وقت پیشا ی حرفی زد تو جمع بهم حالم بهم خورد ازش .الان میبینمش یا جواب سلامشو نمیدم یا سرد جوابشو میدم اون روز خودش می گفت محلم نمیدی دیگه.این ادم زیاد تو زندگیم مهم نبود دلمو شکست خودشو از چشم انداخت دیگه زیاد کاری باهاش ندارم.اما خواهرم ی بار بد جور دلمو شکست خوبیم الان باهم اما مثه قبل دیگه نمیرم همه چیو بهش بگم ،محرمم نیست تو همه چی.ی حد و مرزایی شکل گرفت بینمون اما اصلا بد نیستیم باهم
عادی پشت سرم کلی حرفای بد راجبم زدن به نامزدم دیشب باهم حرف میزدیم گفت ازچشمم افتادی
بهش بگو اشتباهه که به حرفای بقیه توجه میکنی .خود من برات مهم باشه نه حرفایی که پشت سرمن میزنن که منو خراب کنند.هر طور صلاح میدونی .من به خودم اطمینان دارم کاش تو هم منو قبول داشتی.