2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
اینستا و پروفایل ها چی ی بار به خاطر دوتا النگو عروس خالم ی جوری زد تو گوشم تو خیابون جلو همه مردم خ ...

دقیقا منم موافقم،رفت و امدتونو با مردم و غریبه ها کم تر کنید،یه مدت غریبه هارو کمتر ببینید مطمئنن از سرش میفته.نسبت به اینستاشونم بیتفاوت میشه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اینستا و پروفایل ها چی ی بار به خاطر دوتا النگو عروس خالم ی جوری زد تو گوشم تو خیابون جلو همه مردم خ ...

من در طول عمرم سه روز اینستا داشتم

میدونی چرا 

تو‌همون سه روز حالم از زندگیم به هم میخورد

انقد مقایسه کردم 

بگو هم خودم هم تو نباید تو هیچ شبکه ای عضو باشیم

خدا لعنت کنه این بلاگرها رو‌که اینجوری اتیش به زندگی مردم کشیدن

بردار من زندگی شما و‌همسرت قابل ترمیمه چون مشکل بزرگی ندارید

خدا رو شکر چشم و دلتون پاکه هر دو اهل خیانت نیستید

مشکل شمادوتا اینا خودتون رو فراموش کردید 

شناخت خوبی رو‌هم ندارید 

و‌نمیتونید زندگیتون رو باب میل خودتون اداره کنید

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داربم مجدد میریم البته من امیدی به اصلاح ندارم نه خودم نه اون حرمتدها شکسته شده همه هم دورم دارن نسخ ...

اینو نگو

خواهر من سه بار تا پای طلاق رفته 

۱۱بار تو‌دادگاه پرونده دارن

ولی الان پسرشون مهندسی می خونه

همه‌چیز قابل جبرانه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
داربم مجدد میریم البته من امیدی به اصلاح ندارم نه خودم نه اون حرمتدها شکسته شده همه هم دورم دارن نسخ ...

ناامیدی ممنوع

ترس هم ممنوع 

شما قراره ستون یه خانواده باشین ، این ضعف باعث لرزش هست. روی خودتون کار کنین . میدان رو بزرگتر کنین تا زندگیتون رشد کنه 

هم شما آسیب دیده این از کودکی و از زندگی مشترک و هم همسرتون . شما بدلیل جنجال و تنش . ایشون بدلیل فقدان و خلا.

مرنج و مرنجان
اینجا اکثرن ازشوهراشون دلشون پره، دارن رو شما فرافکنی میکنن و جبهه دارن واقعا  مادری که بچه ۳س ...

اینجا هم کسی راهکار نابجا نداد.اکثرا گفتن برگردین به زندگیتون که هیچکی مثل پدر و مادر برای بچه نیست.اگر همه بگن زنتون بده و بدجنسه و وااای چرا اینکارو کرد که بیشتر دلش سرد میشه و بیشتردلش برا خودش میسوزه ضمن اینکه هیچ یک از معایب خودشم نگفت و ما چه میدونیم چقدر اغراق کرده در مورد همسرش؟

ده سال دیگه اون اطرافیان که دارن نسختو میپیچن ببین برات چیکار میکنن یه وقتی میشناسیشون که دیگه دیره 

شما تحت تاثیر اطرافیانید و این خیلی بده شیرتون کردن که طلاقش بدید اول خودتون بزرگ بشین بعدم زنتون بب ...

میگم صدبار بهش گفتم ی بار تو سال حداقل بیا خونه پدرم سر بزن که دخالت نکنن هنوزم میگه من از مادرت متنفرم درصورتی که دایم مادرم ازش در برابر بقیه دفاع می‌کنه نمی‌دونم چه کنم 

اینجا هم کسی راهکار نابجا نداد.اکثرا گفتن برگردین به زندگیتون که هیچکی مثل پدر و مادر برای بچه نیست. ...

گفتن ادمش کن و تو محبت نکردی و مادرش حتی بدم باشه باز بابد بمونه و...

راه حل درست اونیه که من گفتم نظر مشاور رو بدونن و همونکارو کنن 

نه‌دلم برای بچه م کبابه  

اقای محترم شما ک این حرفارو درباره خانومت زدی بگو اصلا براش طلا خریدی؟زن تا ی چیزی نداره حسترشو میکشه .. نه طلا میخری نه محبت میکنی این زن دلش به چی خوش باشه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
میگم صدبار بهش گفتم ی بار تو سال حداقل بیا خونه پدرم سر بزن که دخالت نکنن هنوزم میگه من از مادرت متن ...

قطعا مادرتون یکاری کرده همسرتونم سیاست نداره و واضح میگه مطمعن باشین مادرتون هردفاعیم کرده خواسته جلوی شما ادم خوبی باشه!!! شما حتی الان از حرفاتون معلومه تحت تاثیر حرف خانواده این میگین التماس کرده؟ خب براش شرط بزارین برای برگشتن ببینید چی دوست داره و کجا کم گذاشتین...

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

ماشاالله به دور وریای عاقلت  

چقدررررر بچه ت براشون ارزشمنده که چنین پیشنهادی میدننننن