2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13764 بازدید | 284 پست
هیچکس نمیگه دوغ من ترشه... مادرپسرتو ببین و درمورد مشکلات و خواسته هات باهاش صحبت کن محبت نکردی بع ...

میدونی دست بزن هم داره چندبار به شدت زده تو گوشم به خدا پیش همسایه ها کلا خجالت میکشم از بس حرف زشت زده به پدرو مادر و خواهررام از بس با همه بد تا کرده کلا فامیل خودش ازش بریدن هیچکس عید خونه ما نیومد من واقعا فکر نمیکنم آینده ای در انتظار باشه ذات آدما عوض نمیشه من دارم فکر میکنم با کمک خانواده بدون ازدواج. مجدد هم پدر هم مادر خوبی برای بچه باشم البته گرچه سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت یه حصار بکش دور خودت و زن و بچه ات 

نه بزار زنت زیاد جای بره که خودش رو با بقیه مقایسه کنه

نه خودت جای برو‌که زنت حساس بشه

یه مدت برا دل خودتون زندگی کنید

به زنت محبت کن معجزه میکنه

از نظر روانشناسی مرد به زن ارامش میده

و زن همون ارامش رو به خونه و بچه و همسرش برمیگردونه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
آقا توراخدا خودت چه مشکلی داری ؟چراخانمت عصبیه ؟چی شده ؟بچت رابی مادر نکن .شما مردا خیلی ساده هستین ...

میگم از بچگی سر مرگ پدرش کلا عصبی بوده پدرشم کلا عصبی بوده گاهی آرزو میکنم زمان برگرده هیچوقت با این آدم ازدواج نمی‌کردم 

داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جو ...

آقااگه نگران آینده ی بچه ات هستی نذاربی مادربزرگ بشه خواهرمن هم زندگیش مشکل داشت البته خواهرموشوهرش بزورطلاق دادبچه ی اونم ۳ساله بودوقتی طلاق گرفت اجازه دیدن بچه روبه خواهرم نمیدادخواهرم میرفت بچه روتومدرسه میدیدخواهرم گریه کرده بودبه ناظم مدرسه گفته بودتوروخدامن میام بچه رومیبینم به باباش نگوناظم نامردهم سوء استفاده کرده بودبه بچه ی سوم ابتدایی تجاوزکرده بودگفته بوداگه به کسی بگی به بابات میگم که مادرت میادمی بیندت بجه هم همش به نادرش میگفت توروخدانیا مدرسه من بزرگ میشم میام می بینمت خواهرم میگفت ببین بچه ام منودوس نداره من بخاطراون سختی کشیدم فلان کردم همون بچه الان ۱۷ سالشه اومده پیش خواهرم یک روزاونقدرگریه کردبه خواهرم گفت ازت مدم میادوقتی بهت نیگفتم نیامدرسه چرامیومدی وقتی نامادریم میفهمیدتواوندی منودیدی به بهانه های مختلف بابامویادمیدادمیگفت مامانش یادداده منواذیت میکنه بابام کتکم میزدتومدرسه هم ناظم هم چین بلای سرم میاودداستادش خیلی طولانیه اگه بفکربچه ات هستی زندگیتودرست کن زنتوطلاق نده آی نمیدونم به وسیله هانمیتونیم دس بزنیم فامیلامونمیزاره بیادخونم اینا آینده بچه نمیشه اون زن هرچی باشه مادراون بچه اس

یه مدت یه حصار بکش دور خودت و زن و بچه ات  نه بزار زنت زیاد جای بره که خودش رو با بقیه مقایسه ...

اینستا و پروفایل ها چی ی بار به خاطر دوتا النگو عروس خالم ی جوری زد تو گوشم تو خیابون جلو همه مردم خجالت کشیدم تازه براش هدیه خریده بودم قربون صدقه ش میرفتم من واقعا عاشقش بودم تا قبل شناختن کاملش هنوز هم دوستش دارم ولی میترسم 

داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جو ...

والا ماهیچی نخواستیم حالا ۴۲سالمه خونه هم نداریم بازم بهش بدهکاریم خونه پدرم میشینیم گفتم من خسته شدم بریم اجاره بشینیم همه یه جورنیستن

فقط اونایی که میگن نمون و طلاق بده!!!میدونید با این حرفتون دارید دنیا و زندگی یه بچه رو خراب میکنید

زمین بشدت گرده بزودی حرفتون دامن خودتون و عزیزاتونو میگیره.

شما هم آقا بشدت تحت تاثیر خانوادتونی هی مادرم خواهرم

همون مادر و خواهرتون هم الویت اولشون خانواده و شوهر و بچه خودشونو

به وقتش برای شما و پسرت تره خورد نمیکنن،مگه من که این همه به خانواده شوهر احترام گذاشتم و تکریم کردم چی شد ؟؟؟آخرش دختر و نوه ی دختری خودشون و اون جاریم که همیشه دنبال درگیریه عزیزتره

اتفاقا بچه ی شما از الان ببعد توی دوران مدرسه و کلاس قرار میگیره بشدت به مادر و پدر احتیاج داره

بنظرم به خانومتون بگید قرص های مثل فلوکستین  بخوره  از شدت وسواس و محدودیت های ذهنیش کم میشه،خلق و خوش خیلللی بهتر میشه 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اره کلا پول براش مهمه بچه رو نمی‌خواسته من گفتم نگه دار حالا که بزرگ‌شده قتل حساب میشه دائم از دارای ...

اینم بدون که مادر و خواهرت دست آخر میرن دنبال زندگیای خودشون و تو می مونی و زندگی ای که برات خراب کردن  نمونه شو دیدم که میگما 

تعصب و خواهرم مادرم را بذار کنار عاقلانه فکر کن خانوادت الان زنته وبچت تمام اونیکه تا اخر عمرت باهات میمونه نه خواهرته و نه مادرت فقط زنته 

والا ماهیچی نخواستیم حالا ۴۲سالمه خونه هم نداریم بازم بهش بدهکاریم خونه پدرم میشینیم گفتم من خسته شد ...

طلا داشتم حتی کرایه ماشین نداشتیم فروختم یه بارمهمون داشتیم توخونه هیچی نداشتیم دستبندمم دادم تازه عروس بودم فقط ۱ماه بود ولی شوهرم قدرم وندونست ونمیدونه😐

دعوا و جنگ همیشگی هم برای بچه مشکل درست میکنه . آقای استارتر مشاوره نرفتین ؟

داربم مجدد میریم البته من امیدی به اصلاح ندارم نه خودم نه اون حرمتدها شکسته شده همه هم دورم دارن نسخه طلاق میدن من خودم هم ی کم میترسم تنها نتونم 

داربم مجدد میریم البته من امیدی به اصلاح ندارم نه خودم نه اون حرمتدها شکسته شده همه هم دورم دارن نسخ ...

شما تحت تاثیر اطرافیانید و این خیلی بده شیرتون کردن که طلاقش بدید اول خودتون بزرگ بشین بعدم زنتون ببرید مشاوره و بعد برای بچتون تلاش کنید برگردین خونتون لطفا خونه خانوادتون واقعا سمیه

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa