2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
ای وای خیلی کم سن بودی که البته خودمم عروس کورداتونم و میبینم خانواده شوهرم چه جوری تو سن کم دختراشو ...

جدیدا اصلا اینطور نیست اون موقع ما وضع خوبی نداشتیم و خب شوهرم خیلی خوب بود و اینقدر ازش تعریف کردن همه فکر میکردم شوهر نکنم از دستم پریده ولی دختر عموم ۲۵ سالشه دانشگاهه داره درس میخونه و سرکار میره😔

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
جدیدا اصلا اینطور نیست اون موقع ما وضع خوبی نداشتیم و خب شوهرم خیلی خوب بود و اینقدر ازش تعریف کردن ...

دیگه هرکسی یه سرنوشت و مسیری داره تو زندگی

شاید الان دخترعموت باخودش بگه خوشبحال مامان اریو  

هیچ انسانی کامل نیست یکی بقول شما خودشیفته س مثل شوهر شما و شوهر من یکی پنهانکاره مثل شوهر من یکی دروغگویه مثل شوهر من و یکی خسیسه بازم مثل شوهر من  . حالا دیدی بقیه هم شرایط گل و بلبلی ندارن؟ولی خب هستن عیوبی که باز خداروشکر میکنم که اونارو نداره.

منم شاید چندین مشکل داشته باشم از نظر شوهرم.دیگه باید باهم بسازیم.شمام همینطور عزیزم مخصوصا حالا که مامان شدی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از یه طرف میگی چند هفته است سراغ بچه رو نگرفته ،از یه طرف میگی خیلی التماس میکنه برگرده ولی شما ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم میخواستم همه اینارو بگم حوصله تایپ نداشتم دمت گرم

الان شوهر منم اینقدر پشت سر من دروغ بافته که خدا میدونه حتی برگشته گفته طنین نمیخواد من باشما رفتو امد کنم

درصورتی که اصلا همچین حرفی یه بارم نزدم چقدر به خانوادش احترام میزاشتم

بعد تازه بیشتر سختیش برام اینه که خانوادشم ازش دفاع میکنن 

منکه سپردمشون به  خدا چون حتی اگه اون شوهر نامردمم این حرفو زده خانوادش که دیدن چقدر من باهاشون خوب بودم 

خدا انشالله سرشون بیاره

ولی فقط میدونم تو دعوا حرف مردا به این زودی راست نیست اکثرا دروغ گو های خوبی ان و خانوادشون هم پشتشون

طلاقش بده هر چی داری به نام مادرت کن بعد سالی یه سکه مهریشو بده تا ادم بشه

عجب مشاوره ای.....کی هستین شماهااااااااا!!!!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

اصلاقضاوتتون نمیکنم چون توزندگی تون نبودم امااااااین وخوب میدونم هییییچ زنی به این راحتی هازندگی اش روخراب نمیکنه هیچ زنی.....

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
شما از یه طرف میگی چند هفته است سراغ بچه رو نگرفته ،از یه طرف میگی خیلی التماس میکنه برگرده ولی شما ...

دمت گرم چقدر خوب گفتی......👌👌👌

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

مطمئنی خودتم خیییلی خوبی،؟؟؟!!! یع جوری میگه طرف روانی هست انگار خودش خیییلی عالیه!!!!!

موفق ؟ تو ی رابطه اشتباه هیچ کس موفق نمیشه نگران مهریه نباش تو مملکت .... ما هیچ بلایی سر مردا نمیاد ، الآنم قرارع ی مصوبه احمقانه ضد زن تصویب کنن که کلا عملا مهریه کاربردی نداشته باشه ، بعدم میری ی زن دیگه میگیری میگی پول ندارم زن و بچه دارم 

ولی اون زن میمونه و اسم ی مرد که با این که میدونست نمیتونه خواسته های زنشو فراهم کنه با اون ازدواج کرده 

موفققققق باشی 

داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جو ...

اگه میگه برگرد 

پس برگرد 

به خاطر بچه اتون شما کوتاه بیایین 

شما خوب باش 

یک خط قرمزهای ولی مشخص کن 

ولی خوبم باش بزار اونم یاد بگیره 

کادو بخر واسش 

محبت کن 

ولی مردانه باش جذبه خودت نشون بده تو خونه بزار بترسه ازت 

حق نداره انقدر حساس باشه رو وسایل 

حق نداره شما از خانوادتون جدا کنه 

و کسی هم حق نداره یه خانم شما چیزی بگه و ناراحتش کنه حتی خانوادتون 

طلاقش بده هر چی داری به نام مادرت کن بعد سالی یه سکه مهریشو بده تا ادم بشه

از ماست که بر ماست 

شما خودت خانومی میدونی تو جامعه جایگاه خانم ها جایگاهی هم سطح آقایون نیست و حقوق برابری با آقایون ندارن 

اگر اون خانم مهریه نگیره بره چیکار کنه دقیقا ؟! این همه سال خانوم زحمت میکشه میشوره و میسابه و فارق از اینکه جایگاه اجتماعی برای خودش کسب کنه یک زن خانه دار بی حقوق هستش ؟ الان که طلاق بگیره تازه بره دنبال وار با درآمد بخور و نمیر ؟ این همه زحمت هایی که کشیده کجا رفت 

شما دوست عزیز قبل نظر دادن بهتره خودتون رو برای چند ثانیه بگذارید جای اون خانوم بعد بیایید به نفع آقایون و به ضرر هم جنی خودتون نظر بدین 

احسنت بهت عزیزم.خوشم اومد دقتت زیاد بود و تونستی این اقا رو با حرفای خودش توجیه کنی که بی مشکل نیست فقط و فقط بخاطر زندگیش و خانوادش

از ماست که بر ماست  شما خودت خانومی میدونی تو جامعه جایگاه خانم ها جایگاهی هم سطح آقایون ...

ازصدتامررررررردبدترن

استاتر من تاپیک و  نظرات دوستان رو خوندم

من یک نظر متفاوت با دوستان و از منظر حقوقی دارم 

شما میتونید محل زندگی تون رو با همسرتون جدا کنید در حالی که زن و شوهر هستید همچنان به زندگی تون ادامه بدهید 

و این مورد قانونا وجود داره و زمانی که امنیت جانی و روانی برقرار نباشه حاکم میشه 

و در این بین نه فرزند شما از مادرش میشه نه از پدرش نه بچه طلاق

اگه میگه برگرد  پس برگرد  به خاطر بچه اتون شما کوتاه بیایین  شما خوب باش  یک ...

والا ته همه حرفها من جواب همه رو بدم منم خیلی مشکلات دارم معصوم یا امام که نیستم و مشکلاتی که بوجود اومده هم به نظرم تو هر خانواده 50درصد هر طرف مقصره ولی مشکل من اخلاق دوقطبی خانممه و اینکه زورگو هست الآنم با قضایای بوجود اومده بدبین تر و بداخلاق تر هم میشه 

میتونیم شاید ادامه بدیم ولی وقتی منت هر کارشو سر آدم بذاره با همه چه غلط چه درست قطع رابطه بکنه حتی مادر خودش و دور آدم ی حصار بکشه به نظر همه شما خانما میشه زندگی کرد و تازه الآنم گفته دیگه نمیخواد از بچه نگه داری کنه چون بچه م خیلی شیطونه و اینکه فقط وقتی من سر کار بودم نگه داریش. با خانمم بود بقیه ساعت ها دست خودمه و این برای من سخته حالا هم بعد همین سختی ها من موندم ی دنیا سختی و انتخابی که می‌دونم هر دوش اشتباه ش