2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست

جاری منم همین دلیل جداشدن چون بچه را اذیت میکرد بچه هم دیگ به دادگاه گفت نذارین مامانم بیاد ببینتم الان ماشالله آقایی شد درسته چن سالی سختی کشید ولی باباش واقعا مادری کرد براش پسز فوق العاذه باهوش و موفقی ولی خوب گاهی حس انتقام از مادرش دار

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

اگه خانمت رو طلاق دادی قطعا بعد چند وقت ازدواج میکنی اون موقع حواست باشه به بچه ت شما مردا وقتی پسرتون به سن نوجوانی رسید یه جورایی باهاش خیلی بحث میکنید و پسرتون اونجا به یه مادر نیاز داره که متاسفانه پسر شما نداره پس اون موقع بیشتر هواش رو داشته باش 

خودم دو تا پسر دارم و دلم کباب شد برا پسرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

برای مهریه نمیتونه خونه رو بگیره چون محل سکونت شماست مگر اینکه چند تا داشته باشید.

داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جو ...

بهش فرصت بده حتما مشاوره هم برو دلم برای بچهای طلاق میسوزه من دبیرم توی مدرسه همش گوشه گیرن حرف زدن بلد نیستن آخرش هم یا معتادند یا خودکشی یا.............

طلاقش بده هر چی داری به نام مادرت کن بعد سالی یه سکه مهریشو بده تا ادم بشه

اون موقع که خوش وخرم خودش مهریه رو قبول کرده باید اینجارو میدید.اون زن هم ۸سال سختی کشیده .ازهمه خواسته هاش زده وگرنه طلا اگر داشتهیچ وقت حسرت دیگران رو نمیکشید.تو گفته های اقا میگه دیگرانم میگن چرا طلاقش نمیدی همین خودش یعنی دیگران سرشون تو زندگی این اقاست واون خانم رو روانی کردن

توکل به خدا دارم میرم مشاوره ولی گفتم خونه رو میتونم دوباره آینده به دست بیارم ولی اعصاب خودم مطمینم ...

مطمئنی بخاطر حقوق بوده ، شما تو خونه بودی رو اعصابش نبودی ، بخاطر شکستن پای شما ناراحت و دلشکسته نبوده 

من صریح صحبت می کنم بعنوان یک زن از دید یک زن پاسخ میدم

چون خودم شوهرم مریض شه ناراحت میشم

حتی خرس که حیوانی درنده ترین بود را انسان اهلی کرد.شما میتونستی خانمت را درست کنی .پس اول خودت مقصری ...

خب خیلی از زندگی ها درست نمیشه و اصلا هم اینطوری نیست که بچه های طلاق افسرده ان اگر مادر پدر هردوتاشون حتی بعد طلاق برای بچشون وقت بزارن بچه افسرده نمیشه من خودمم بچه ی طلاقم و اصلا توی مدرسه یا اجتماع اذیت یا افسرده نشدم و حتی خیلی خوشحالم مامان بابام جدا شدن که من توی اون فضای سمی بزرگ نشم

هیچ وقت خواسته هاتونو باهم مطرح کردین بدونین هرکدوم چی از زندگی میخواین ؟

اره کلا پول براش مهمه بچه رو نمی‌خواسته من گفتم نگه دار حالا که بزرگ‌شده قتل حساب میشه دائم از دارای بقیه میگه خونمون میگه کوچیکه و ماشین مون ارزونه پدرمو تو این هشت سال درآورد مادرم پیر شد مادرم اصلا بچه‌مو ندیده بود تو این سه سال کلا هم نذاشته مادرم یا خواهرام بیان خونه

خانمتون نمیتونه با مهریه همه چیزتون و بگیره 

فعلا که بچه دست همسرتون میمونه ، ولی بعد از طلاق حتما خونه مستقل از مادرتون تهیه کنید و بچتون و خودتون بزرگ کنید. اگر هم توانشو ندارید حتما برا بچتون وقت بذارید.

بهتر از جنگ و جدله . با کمک مشاور همه چیز و میتونید پیش ببرید 

توی خونه ای که تنش هست بچه اصلا خوب بزرگ نمیشه 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
اصلا صمیمی نیستن باباش تو‌ بچگی مرده ی داداش کوچیک داره و‌مادرشم کلا مشکل روانی داشته من بعدا فهمیدم ...

آقا توراخدا خودت چه مشکلی داری ؟چراخانمت عصبیه ؟چی شده ؟بچت رابی مادر نکن .شما مردا خیلی ساده هستین سرهیچ وپوچ