2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

به فکر آینده ی بچت باش

اون به خونه و سرپناه احتیاج داره

خونرو به اسم یه شخص معتبر بزن

درکل ما نمیتونیم خیلی راهنماییت کنیم با وکیل مشورت کن

مادری که بچشو ول کنه و سراغشو نگیره لیاقت مادری نداره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم به خاطر بچه اتون یه بار دیگه باهاش صحبت کنید و بهش فرصت بدید 

داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جوری ازش بریدم که اگه مثلاً دور از جون شما اگه میمرد برام مهم نبود خواهشاً با دل همسرانتون راه بیابد اونا زیاد چیز بزرگی از شما نمی‌خوان

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

اگه تنها دلیل طلاق بلند پروازی زنت هست طلاق اشتباهه چون با گذر زمان درست میشه آدم بعضی سن مثل بچه هاست دوس داره بعضی چیزا رو داشته باشه 

اهن پرستا رو باید ادب کرد

اولا ایشون اقاست من جسارتی به استارتر نمیکنم ولی ماکه هردوطرف ماجرا رو نمیدونم پس قضاوت نکن

دوما راه حل برای عذاب دادن و اذیت کردن هم جنس خودت نده!

به فکر آینده ی بچت باش اون به خونه و سرپناه احتیاج داره خونرو به اسم یه شخص معتبر بزن درکل ما نمی ...

توکل به خدا دارم میرم مشاوره ولی گفتم خونه رو میتونم دوباره آینده به دست بیارم ولی اعصاب خودم مطمینم نابود. میشه این زن مشکل اعصاب داشته مثلاً ی بار به خاطر اینکه من پام شکسته بود تو خونه استراحت میکردم ی کم حقوقم کمتر شد خودکشی کرد

اولا ایشون اقاست من جسارتی به استارتر نمیکنم ولی ماکه هردوطرف ماجرا رو نمیدونم پس قضاوت نکن دوما را ...

ولله یه هم جنس خودم زندگی خواهرمو نابود کرد هر چه میکشیم از هم جنسای خودمونه

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
اره همه خانواده م میگن آخه تو این ۸ سال خانواده من کلا منو شاید ده بار دیدن اصلا نمیتونن بیام خونم خ ...

کاش میبردیش مشاوره که وسواس از سرت بیفته

خانوادت هم مقصرن تو این جدایی،راهنماییت میکردن که بهتر زندگیتو حفظ کنی ،بهش محبت میکردن بخاطر شما

ده تا زن دیگه هم بگیری خانوادت همینن

توکل به خدا دارم میرم مشاوره ولی گفتم خونه رو میتونم دوباره آینده به دست بیارم ولی اعصاب خودم مطمینم ...

به نظرم اگر میخوای به زندگیت ادامه بدی خانومتو ببر پیش روانشناس

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

خب چرا نمیخوای واسه بچت هم پدر باشی هم مادر که الان نگران ایندشی.اگه قراره بری دنبال ازدواج‌مجدد و زندگیت بله مطمئن باش بچت نابود میشه.برید مشاوره باهم صحبت کنید بالاخره یه زن به یه چیزی سرراه میاد شمام که میگی وضع مالیت خوبه خب با هزارجور کار میتونی زندگیتو حفظ کنی

خوب مسئله همسرتون چیه ؟ خانواده ش آدم های صمیمی هستن ،  این حجم از عصبیت طبیعی نیست

اصلا صمیمی نیستن باباش تو‌ بچگی مرده ی داداش کوچیک داره و‌مادرشم کلا مشکل روانی داشته من بعدا فهمیدم قبلا رفتیم ی بار مشاوره گفتن خودشم اخلاق مردونه داره مثلا همیشه حقوق من چک میشه و دائم تحقیر می‌کنه منو محبت هم میکنم فایده نداره پر توقع تو‌همه چیز و همیشه شاکیه