2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

13763 بازدید | 284 پست

با سلام من آقای 35ساله هستم 

یک پسر سه ساله دارم که خیلی شیطون و نازه که همه دنیای منه 

متاسفانه ازدواج من از اول به مشکل بر خورد و بچه ما هم ناخواسته بود من و خانمم بچه نمی‌خواستیم به دنیا اومد و دیدیم که بعد دنیا آمدنش همه چیز بدتر شد 

اول از اخلاق خانمم بگم خیلی پول پرسته هر جای بریم مهمونی تا طلا ببینه یا حرفی بشنوه از کسی تا هفته ها دعوا میکرد با همه فامیل من و خودش قطع ارتباط کرده اونم با دعوا حتی با همه همسایه ها 

بار ها به من گفتن چرا داری باهاش زندگی می‌کنی من تو این 8سال زندگی کلا ازش سرد شدن نه کاملا ولی تقریبا 

نمی‌دونم الآنم با بچه م خونه پدرم زندگی میکنم و بچه‌م بیشتر به خودم وابسته س 

توی این چند هفته دوری از خانمم همش نگران آینده پسرمم نمی‌دونم چه بلای میخواد سرش بیاد از طرفی خانمم میدونم عوض نمیشه و با مهریه ش همه چیزمو میگیره میخواستم بدونم تا حالا تو اطرافیانتون کسی بوده با شرایط من موفق شده باشه ؟؟ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکایت داداش منه...

اخرش طلاق نگرفت زن داداشم بدتر قبله /:

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
شغل دارید  خونه و ماشین چی

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. مم نمی‌دونم میتونم مدرسه رفتن و بزرگ شدنشو کمکش کنم یا دارم تباهش میکنم گرچه الآنم با این مادر فولاد زره زیاد فرقی با جدای نداره کلا سه هفته س اصلا سراغ بچه نگرفته 

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

🤦🏼‍♀️ من خیلی از قانون مهریه سر در نمیارم ولی برا مهریه دادن تا میتونی اذیتش کن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

شماتو۸سال چه تلاشی واسه خوشحالیش کردید؟شغلتون چیه؟

یه زن وقتی محبت نبینه و پولی واسش خرج نشه میشه حسرت

بجه ۳ساله رو خودتون ندادین یا خودش نخواسته؟

یکطرفه اومدی میدان گرفتی اینجا

حکایت داداش منه... اخرش طلاق نگرفت زن داداشم بدتر قبله /:

اره همه خانواده م میگن آخه تو این ۸ سال خانواده من کلا منو شاید ده بار دیدن اصلا نمیتونن بیام خونم خانمم اجازه نمیده فقط افراد خاصی میتونن بیان رو وسایلش حساسه اصلا نمی‌ذاره من یا بچه دست بزنیم به وسایل خونه و چندبار بچه رو به شدت کتک زده به خاطر دست زدن من به. مبل یا یخچال میترسم ی روزی مثلاً با ضربه محکم به یخچال بچمو بکشه 

حتی خرس که حیوانی درنده ترین بود را انسان اهلی کرد.شما میتونستی خانمت را درست کنی .پس اول خودت مقصری ...

دعوا و جنگ همیشگی هم برای بچه مشکل درست میکنه .

آقای استارتر مشاوره نرفتین ؟

مرنج و مرنجان