2777
2789
عنوان

کارت پولم با وسایل توحرم جامونده

214 بازدید | 17 پست

کیف تازه خریده بودم  از روی کارت پول میتونن بفرستن به اسم همسرمه.

دفتر اشیا گمشده زنگ میزنم نمیگیره

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
اخی عزیزم بسپار به امام ان شاالله بهت برگرده . یموقع چیزی جا میمونه ما میگیم قسمته امام دوباره بطلبه ...

مرسی عزیز.حرم حضرت معصومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من گوشیم رو حرم حضرت عباس گم کردم حالا همه هم عرب اصلا هیچکس متوجه نمی‌شد چی میگم 

تو خوبه همینجا ایرانه نگران نباش پیدا میشه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وای من گوشیم رو حرم حضرت عباس گم کردم حالا همه هم عرب اصلا هیچکس متوجه نمی‌شد چی میگم تو خوبه همینجا ...

پیدا کردی گوشیتو

وای من گوشیم رو حرم حضرت عباس گم کردم حالا همه هم عرب اصلا هیچکس متوجه نمی‌شد چی میگم تو خوبه همینجا ...

نمیدونم ایا کسی توی حرم هم دستش کج هست که وسایلو کسیو برداره یانه اما امیدوارم اینجور نشه

پیدا کردی گوشیتو

نه بابا رفت که رفت 😪

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نمیدونم ایا کسی توی حرم هم دستش کج هست که وسایلو کسیو برداره یانه اما امیدوارم اینجور نشه

واقعا باورش غیر ممکنه 

من دقیقا گذاشتم تو امانتی چادر

پیدا کردی گوشیتو

فامیلمون حالش بد میشه تو زیارت عراق شوهرش ازش جداشده بوده واشه زیارت ۳ روز پیداش نمیکنه هرجارو میگرده اخر زنگ میزنن یکی به زور فارسی بلده میگه بیاین جسد خانمتو فلان بیمارستان تحویل بگیرید ،گوشی که بماند گلم

فامیلمون حالش بد میشه تو زیارت عراق شوهرش ازش جداشده بوده واشه زیارت ۳ روز پیداش نمیکنه هرجارو میگرد ...

وای بنده خدا