2777
2789
عنوان

طلاق دادن زنم با یک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 13763 بازدید | 284 پست
داریم میریم مشاوره خودش میگه برگرد خیلی التماس کرده من امیدی به اصلاحش ندارم منم تو این هشت سال ی جو ...

ما راه اومدیم همه جوررره اما همین باعث شده پر توقع و بد اخلاق بشن و ذره ذره جونمونو بگیرن.گاهی وقتا میگم یعنی تو این دنیا مرد مهربونم و بی آزار هم وجود داره؟؟؟؟؟؟

اره کلا پول براش مهمه بچه رو نمی‌خواسته من گفتم نگه دار حالا که بزرگ‌شده قتل حساب میشه دائم از دارای ...

ببین خودتم مقصری چ ا مادر نیاد خونهدمگه چه اخلاقی دارن ؟همیشه همراه همسرت باش اما خانوادتون را ترک نکنید اولویت اول زن وفرزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

من تو تنش بین پدرمادر بزرگ شدم. سلامت روانی پایینی داشتم. یعنی چندسال خودمو کشتم تا بتونم اون خاطراتو فراموش کنم. خواهر و برادرم از من بزرگترن هنوز درگیرن و شبها گریه و احساس گناه و... دارن با اینکه متاهلن

زندگی با یک والد اما بدون دعوا و استرس خیلی خیلی بهتره که پدرمادرتو ببینی ک هرروز و هرشب سر کوچیکترین چیزا باهم دعوا میکنن

همش بدیای اون بنده خدارو گفتی یکمم از بدیای خودت بگو

خودم راستش کمی کم‌رو هستم زیاد رو میدم به طرف مقابل زیاد محبت کردن بلد نیستم البته شاید دلیل اینه تو این هشت سال ندیدم و خانوادمو درگیر مشکلات کردم که اونم به خاطر قطع ارتباط بود به خدا شبها دیگه خواب ندارم دلم برا بچه م میسوزه

توکل به خدا دارم میرم مشاوره ولی گفتم خونه رو میتونم دوباره آینده به دست بیارم ولی اعصاب خودم مطمینم ...

عاقا نمون باهاش

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ولله یه هم جنس خودم زندگی خواهرمو نابود کرد هر چه میکشیم از هم جنسای خودمونه

حالا اگه یه مرد خیانت کنه برام جالبه امثال شما مرده رو بی تقصیر و پاک و معصوم میبینن! 

انقد گل به خودی نزنین زشته 

شماتو۸سال چه تلاشی واسه خوشحالیش کردید؟شغلتون چیه؟ یه زن وقتی محبت نبینه و پولی واسش خرج نشه میشه ح ...

بچه رو اصلا نخواسته واقعا میگم خودش گفته مشکل روانی داره و وسایل خونه شو بیشتر دوست داره حاضره مثلاً ی دست من قطع بشه اما یخچال خونه ش سالم باشه واقعا پول پرسته

همه اینا رو دارم ولی مهریه خونه مو می‌بره ولی نگران نیستم میتونم مجدد بخرم بیشتر نگران آینده ه بچه. ...

ما یه مورد با شرایط شما داشتیم

مادر بچه اول بچه رو برد ولی دوباره پس فرستاد

بچه یه مدت پیش پدر و مادربزرگش بود

بابای بچه بعد از دو سه سال یه خانم رو که ازدواج اولش بود رو پسند کرد

خانمه خیلی  خانم بود خدای

دیگه رفتن سر خونه و زندگیشون دختر اقا رو‌هم بردن بعد از یه مدت خدا یه دختر دیگه هم بهشون داد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
شما خودتون مسئله ای توی خانواده ندارین علت کم رویی تون چی هست؟

متاسفانه پدرو مادر من دائک دعوا داشتن الان خوب شدن اما من تو جو دعوا بزرگ شدم میترسم بچه م هم مثل من بشه 

حالا اگه یه مرد خیانت کنه برام جالبه امثال شما مرده رو بی تقصیر و پاک و معصوم میبینن!  انقد گل ...

واقعا جالبه امسال شما همیشه حقو به زن میدید گاهی واقعا زنها مقصرن.من نگفتم مساله خیانت بوده یه طور دیگه زندگیشو سیاه کرده متاسفانه زنها خیلی فرق کردن و انسانیتو دارن فراموش میکنن

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
خب خیلی از زندگی ها درست نمیشه و اصلا هم اینطوری نیست که بچه های طلاق افسرده ان اگر مادر پدر هردوتاش ...

خدا خیر پدر مادر شمارو بده.حداقل تونستن در حد توان مدیریت کنن ولی بنظر شما همه از پسش برمیان؟وقتی ادم نتونه زندگی خودشو مدیریت کنه قطعا نمیتونه برای بچه ش

خب الان وضعیتشون چجوریه بچه کنار اومده ؟

بچه که رابطه خیلی خوبی با مامان جدیدش داره

اون‌موقعه ۵ یا ۶ سالش بود الان حدود ۱۳ سالشه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

همیشه فرصت برای جداشدن هست. یکبار دیگه تلاش کنید زندگی رو درست کنید.

خانمتون نیاز به درمان داره.

اگر الان خودش مایله برگرده، بگید که هردوتون باید تحت نطر روانشناس و روانپزشک باشید. البته اول نگید روانپزشک شاید گارد بگیره.

هزینه کنید برای این مسئله  ، هم مالی هم عاطفی و ....

به خاطر بچتون ارزش داره ...

با یه دوره درمان و مصرف دارو و همزمان تحت نظر روانشناس بودن تا حد خوبی مشکلشون حل میشه.