2777
2789
عنوان

تکلیف طلا بعد طلاق

2601 بازدید | 53 پست

سلام من خواهرم داره جدا میشه میخواد بدونه طلاهاش برای خودش میشه یا باید پس بده ب شوهرش چون یه تیکه طلاش فروخته از چند وکیل هم پرسیدیم گفتن برای زنه اما باز خیالمون راحت نیست شما بین اطرافیانتون همچین مشکلی بوده؟ چی شده بعدش

برای خانوم هست.

تو عقدنامه نوشتن؟

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خودش هست . 

کلا هرچی همسرش داده باشه تو طول زندگی هدیه حساب میشه و برا خودش هست . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
هبه شده و برا خواهرتون هست

هبه قابل رجوعه جز مواردی که همسر توشه 

وقتی همسر طلاق بگیره دیگه قابل رجوع میشه

بخواد پس بگیره میتونه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
اون هدیه بوده و ماله خواهرته مگر اینکه شوهرش بتونه ثابت کنه ک ب عنوان سرمایه گذاری خریده و خواهرت از ...

حتی اگه تو عقد نامه نوشته شده باشه چی؟

ثبتی باشه؟

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

اون هدیه بوده و ماله خواهرته مگر اینکه شوهرش بتونه ثابت کنه ک ب عنوان سرمایه گذاری خریده و خواهرت از ...

آخه قبلا هم چند تا از طلاهاش شوهرش برد فروخت فاکتورش هنوز هست اونجور باشه میتونه اونارو نشون بده بگه اینا هم هست

نه چیزی نوشته نشده اما به عنوان کادو خرید و توی مراسم دادن بهش

اگه تو عقدنامه مینوشتن مثلا فلان گرم اصلا نمیتونست پس بگیره.

حالاشم بعید میدونم خواهرتون میتونه بگه تو زندگی فروختن خرج کردن گم شده و ...