2777
2789
عنوان

تکلیف طلا بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 53 پست
ای وای آره سیاهه قلم داری؟برو پس بگیر خدا نگذره 

تک تک وسیله هارو خودم گرفتم بالای ۲۰۰ تومن شدن

بی شرفا بردن گم و گورشون کردن

اره دارم عزیزم

خیلی حالم بده دعام کن

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

اره شکایت کن ..سخت هست اما شدنیه..مهریه و طلا رو گرفتی؟؟؟من ۱۴ سکه گرفتم و اون زمان صدگرم طلا ...در ...

طلا ک پیغام میفرستن باید پس بدم بهشون اونم کلا دوتیکه نازک گرفتن ها.

مهریه هم ن  ندادن ولی شکایت کردم

ولی مهریه بده نیستن اینا.

همش بعد چندماه زندگی جدا شدم 

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حالا مرد دادخواست  استرداد طلا بده میشه جاش از مهریه کم کنن؟

بابا جان همسر من تو دادگاه گفت طلا هارو باید بدی قاضی گفت برا زن هست چی و میخوای پس بگیری . نترس همش مال خواهرته 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
طلا ک پیغام میفرستن باید پس بدم بهشون اونم کلا دوتیکه نازک گرفتن ها. مهریه هم ن  ندادن ولی شکا ...

اها من نه ۸سال با ی ادم خائن زندگی کردم ..این روزا هم میگذره منم ب سختی گذروندنم ...چندسالته؟

تک تک وسیله هارو خودم گرفتم بالای ۲۰۰ تومن شدن بی شرفا بردن گم و گورشون کردن اره دارم عزیزم خیلی ...

خب گلم حتی اگه فروخته باشن هم شما سیاهه قلم داشته باشی پدرش درمیارن الکیه مگه برو استرداد جهیزیه بزن حتی پول یدونه قاشق هم پس میگیرن

اها من نه ۸سال با ی ادم خائن زندگی کردم ..این روزا هم میگذره منم ب سختی گذروندنم ...چندسالته؟

۲۶ هستم.

شما ازدواج کردین دوباره ؟

منم خیلی نگران آیندمم همش فکر میکنم چون ی انتخاب اشتباه داشتم دیگه حق زندگی ندارم

۲۶ هستم. شما ازدواج کردین دوباره ؟ منم خیلی نگران آیندمم همش فکر میکنم چون ی انتخاب اشتباه د ...

من ۲۵ ام ..ن والا الان ۲سال شد اون یارو با همون زن ک بهم خیانت کرد ازدواج کرد..منم همچنان مجرد باوجود اینکه هم موقعیت تحصیلی و اجتماعی خوبی دارم ..تا ببینم قسمت

خب گلم حتی اگه فروخته باشن هم شما سیاهه قلم داشته باشی پدرش درمیارن الکیه مگه برو استرداد جهیزیه بزن ...

درخواست دادم گلم

منتظرم ببینم چی میگه دادگاه.

اعصاب برام نمونده

بی شرفیو از حد گذروندن اینا

۲۶ هستم. شما ازدواج کردین دوباره ؟ منم خیلی نگران آیندمم همش فکر میکنم چون ی انتخاب اشتباه د ...

طرف بود تو فامیل ما زنه ۳۷ سالش بود دوتا دختر بزرگ داش همین ماه پیش ی پسر مجرد ۳۰ ساله گرفتش...بستگی ب شانسته منکه ندیدم از خودم فعلا

من ۲۵ ام ..ن والا الان ۲سال شد اون یارو با همون زن ک بهم خیانت کرد ازدواج کرد..منم همچنان مجرد باوجو ...

انشالله خوشبخت شی عزیزم.

خدا ازشون نگذره.

بچه نداری؟

خواستگار داشتی این مدت؟

ای وای خدارو شکر خیلی نگرانه آخه من گفتم نهایتش از مهریه ات کم میشه 

نه بابا نترسید . وقتی دیگه قاضی به ما گفت . 

نهایت نهایت خواهرت میگه تو زندگی فروخته شده . اصلا زیر بار نرید . مطمئن باش حلال خواهرته نوش جونش

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲