2777
2789
عنوان

تکلیف طلا بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2601 بازدید | 53 پست
من خواهرم عقد بود طلاق گرفت هیچی نتونس ازش بگیره همه ب خواهرم رسید

یا فاکتور نداشته یا دلیل دیگه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
حتی اگه تو عقد نامه نوشته شده باشه چی؟ ثبتی باشه؟

ن ثبتی باشه ک مشخصه نمیتونه بگیره حتی ایناهم از نظر قانونی و خدا پیغمبری حلاله خواهرشه چون هدیه بوده اما بعضی مردا موقع طلاق زورشون میاد و کلک میزنن و اکثر مواقع هم پیروز نمیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ثبتی باشه ک مشخصه نمیتونه بگیره حتی ایناهم از نظر قانونی و خدا پیغمبری حلاله خواهرشه چون هدیه بوده ...

شما وکیلی؟

سوال دارم

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

نه خودم طلاق گرفتم .بفرما

منم جدا شدم

خودش و خانواده بی شرفش کل جهازمو بردن

یعنی میتونم پس بگیرم؟

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

آخه قبلا هم چند تا از طلاهاش شوهرش برد فروخت فاکتورش هنوز هست اونجور باشه میتونه اونارو نشون بده بگه ...

میشه ولی خیلی دردسره بنظر من تکلیف این طلاها اینجوریه ک هرکی زرنگی کرد زودتر برداشت ماله اونه...درسته کادو بوده  ولی وقتی شوهره برده یا فروخته ب سختی میشه پس گرف ..همینجور ک مرد نمیتونه پس بگیره ..ولی حلال و حرامی بخوای حساب کنی طلایی ک زن برداره چون حبه بوده حلاله اما مرد حرامه چون طلا ماله اون نیست ی هدیه بوده ک ی زمانی داده ب زنش

اگه حالا مرد دادخواست  استرداد طلا بده میشه جاش از مهریه کم کنن؟

بسته ب نظر قاضیه ک جا مهریه کم کنه یا ن.

ولی اصلا خواهرتون کافیه بگه طلا در طول زندگی فروخته شده و خرج شده پولش و تمام

دیگه دردسر درست نکنه برا خودش

چون حقشه طلا.

اینجوری دیگه حله و طلا مال خودشه

منم جدا شدم خودش و خانواده بی شرفش کل جهازمو بردن یعنی میتونم پس بگیرم؟

اره شکایت کن ..سخت هست اما شدنیه..مهریه و طلا رو گرفتی؟؟؟من ۱۴ سکه گرفتم و اون زمان صدگرم طلا ...در صورتی ک مهریه ام ۳۱۴ سکه بود

هبه شده برای زن نمیتونه مرد بگیره کادو حسابه دیگه من خواهرم همه چی گرفت ازش 

هبه یا امانت قابل استرداده عزیزم

ولی اگه زن انکار کنه یا بگه طلا ندارم یا مال خودمه طرف مقابل دلیل نداشته باشه واسه زنه 

موردی باید بررسی بشه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!