2777
2789
عنوان

فرق لیزیک و فمتو لیزیک چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره چشمت چنده؟مثبته یامنفی؟

مثبت و منفی اش رو نمیدونم یکی ۳/۷۵ یکی ۴ خورده دقیق یادم نیست چن سال ثبت چون همیشه عینک زدم دیگه تغییر نمیکنه دکتر گفت بجای عوض کردن عینک لیزیک کن

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

فرقشون تو مدل برششون هست لیزیک با جسم تقریبا لوله مانند فلزی سطح قرنیه رو برش دایره ای میدن بعد اون لایه ی روی قرنیه رو برمیدارن عمل رو که انجام دادن یه لنز پانسمان میزارن تا چند روز که چشم خودشو ترمیم کنه و خوب دردش نسبت به فمتو بیشتره دوره نقاهت طولانی تری داره و هزینه ی مناسبتری

اما فمتو برش هم حتی با لیزر انجام میشه بعد از عمل اون لایه برش خورده رو برمیگردونن سرجاش و میزارن خودش جوش بخوره پس لنز پانسمان نداره دوره نقاهتش خیلی کوتاهه به من گفتن همون لحظه میتونی بری دنبال کارات و اینکه دکتر به هرکسی تجویزش نمیکنه فقط اونائیکه شماره چشم نزدیک به چهار و بالاتر دارن

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
فرقشون تو مدل برششون هست لیزیک با جسم تقریبا لوله مانند فلزی سطح قرنیه رو برش دایره ای میدن بعد اون ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتین توضیح دادین 💚 الان راضی هستین؟ من یکی چهار یکی ۳/۷۵ امیدوارم انجام بدن از لیزیک میترسم تو سایت اکثرا گفتن خیلی درد داره

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

مرسی عزیزم وقت گذاشتین توضیح دادین 💚 الان راضی هستین؟ من یکی چهار یکی ۳/۷۵ امیدوارم انجام بدن از لی ...

قربونت عزیزم

من دی ماه نوبت دارم درمانگاه مطهری هنوز انجام ندادم

واسه منم یکی ۳/۷۵ یکیشم همین حدودا برین عکس و جیزارو بگیرید دکتر ببینه ایشالله که بشه عمل کنین چون شماره چشمتون بالان فمتو هم میشه

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜