2777
2789
عنوان

تکلیف طلا بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 53 پست
 ۲۶ هستم. شما ازدواج کردین دوباره ؟ منم خیلی نگران آیندمم همش فکر میکنم چون ی انتخاب اشتباه د ...

سنی نداری که چرا همچین فکری میکنی همسایه ما زن پنجاه ساله با یه پسر سی ساله ازدواج کرد چقدر هم خوشبختن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوشبخت شی عزیزم. خدا ازشون نگذره. بچه نداری؟ خواستگار داشتی این مدت؟

بچه ندارم خداروشکر...خاستگار اونجوری نه..مثلا همین تو اینستا درخواست اشنایی و فلان زیاد داشتم بعد طرف ب دلم نبوده..ولی سنتی اصلا نداشتم

طرف بود تو فامیل ما زنه ۳۷ سالش بود دوتا دختر بزرگ داش همین ماه پیش ی پسر مجرد ۳۰ ساله گرفتش...بستگی ...

اره خیلی شنیدم همچی چیزایی

نمیدونم شانسو از کجا میارن

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

سنی نداری که چرا همچین فکری میکنی همسایه ما زن پنجاه ساله با یه پسر سی ساله ازدواج کرد چقدر هم خوشبخ ...

عزیزم اینو دیدم چشمم ترسیده

خیلی بهم بد کردن

خدا لعنتشون کنه

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                                                                    

بچه ندارم خداروشکر...خاستگار اونجوری نه..مثلا همین تو اینستا درخواست اشنایی و فلان زیاد داشتم بعد طر ...

خدارو شکر ک نداری.

انشالله بخت خوب بشه برات 

نترس گلم از حلقومش میکشن بیرون

ب امید خدا گلم