توت_فرنگی_کله_کیکی مدیر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 554 عنوان تکلیف طلا بعد طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 53 پست سلام من خواهرم داره جدا میشه میخواد بدونه طلاهاش برای خودش میشه یا باید پس بده ب شوهرش چون یه تیکه طلاش فروخته از چند وکیل هم پرسیدیم گفتن برای زنه اما باز خیالمون راحت نیست شما بین اطرافیانتون همچین مشکلی بوده؟ چی شده بعدش 1402/02/29 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_دختر_شیرازی_ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 11544 من دیدم حلقه هاشون رو بهم پس دادن، ولی بقیه طلاها پیش خانم مونده.البته اون آقا شکایت نکرده، نمیدونم اگه شکایت بشه چه اتفاقی میفته...
توت_فرنگی_کله_کیکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 554 ۲۶ هستم. شما ازدواج کردین دوباره ؟ منم خیلی نگران آیندمم همش فکر میکنم چون ی انتخاب اشتباه د ... سنی نداری که چرا همچین فکری میکنی همسایه ما زن پنجاه ساله با یه پسر سی ساله ازدواج کرد چقدر هم خوشبختن
لیوان_توی_گونی_برنج عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 61 انشالله خوشبخت شی عزیزم. خدا ازشون نگذره. بچه نداری؟ خواستگار داشتی این مدت؟ بچه ندارم خداروشکر...خاستگار اونجوری نه..مثلا همین تو اینستا درخواست اشنایی و فلان زیاد داشتم بعد طرف ب دلم نبوده..ولی سنتی اصلا نداشتم
لیوان_توی_گونی_برنج عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 61 سنی نداری که چرا همچین فکری میکنی همسایه ما زن پنجاه ساله با یه پسر سی ساله ازدواج کرد چقدر هم خوشبخ ... اونا شانس دارن
توت_فرنگی_کله_کیکی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 554 درخواست دادم گلم منتظرم ببینم چی میگه دادگاه. اعصاب برام نمونده بی شرفیو از حد گذروندن اینا نترس گلم از حلقومش میکشن بیرون
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9996 طرف بود تو فامیل ما زنه ۳۷ سالش بود دوتا دختر بزرگ داش همین ماه پیش ی پسر مجرد ۳۰ ساله گرفتش...بستگی ... اره خیلی شنیدم همچی چیزایینمیدونم شانسو از کجا میارن میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9996 سنی نداری که چرا همچین فکری میکنی همسایه ما زن پنجاه ساله با یه پسر سی ساله ازدواج کرد چقدر هم خوشبخ ... عزیزم اینو دیدم چشمم ترسیدهخیلی بهم بد کردنخدا لعنتشون کنه میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9996 بچه ندارم خداروشکر...خاستگار اونجوری نه..مثلا همین تو اینستا درخواست اشنایی و فلان زیاد داشتم بعد طر ... خدارو شکر ک نداری.انشالله بخت خوب بشه برات میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀
دختر_اردیبهشتم عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 9996 نترس گلم از حلقومش میکشن بیرون ب امید خدا گلم میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀