2777
2789

بچه ها من 10 ساله ازدواج کردم، یه مادرشوهر و 3 تا خواهرشوهر مجرد دارم، پدرشوهرم خیلی ساله که فوت کرده، 2 تا برادر شوهرم دارم که اونا هم مجردن، من اوایل خیلی دوسشون داشتم و باهاشون خیلی خوب بودم، حالا اجازه بدید اول خوبی ها و بعد بدی هاشون رو بگم ببینید حق دارم اینقدر دل چرکین باشم و نخوام زیاد باهاشون در ارتباط باشم؟ اول خوبیا رو میگم، پست بعدیم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

خوبی ها : مادرشوهرم حدودا دو هفته یه بار یه غذایی چیزی درست کنه میده دست برادرشوهرم برا ما هم بیاره، رفتارش با بچه هام خوبه، هرجا بره برام خرید میکنه در حد کم ولی خب برام با ارزشه، خونشون که میرم بیشتر وقتا احترام میذارن بهم 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بدی ها : به شدت بدبین، به همه چیزم بدبینه، مثلا چند وقت پیش به بچم گفتم برو تو اتاق شلوارت رو عوض کن یهو با یه لحن بد گفت حالا مگه چی شده که بهش میگی برو تو اتاق ولش کن بچه اس، هر حرفی بزنم به منظور بد میگیره و ممکنه دعوا راه بندازه، منم دیگه خیلی کم حرف میزنم، به شدت حسوده، تا بفهمه جایی رفتم یا کاری کردم میره تو قیافه، تا حالا چندین بار با شوهرم دعوا کرده سر اینکه من مثلا با خانوادم رفتم جایی، چند بارم به شوهرم فحش داده، تو این 10 سال شاید کلا 3 بار اومده باشه خونم، با اینکه 10 دقیقه فاصله داریم، مثلا الان من از کربلا برگشتم انتظار دارم بیاد ولی نمیاد، چند نفر از نزدیکانم فوت کردن نیومد تسلیت بگه و حتی زنگ هم نزد، با همه ی اینا شوهرم بازم دلش میخواد ما بریم خونشون و اصلا به روی مبارک نمیاره که مادرش چه کارا که نکرده 

وقتی نمیاد دیدنت چرا میری خونش؟ 

شوهرم میگه بیا بریم و اگه نرم ماه ها رابطمون شکرآب میشه، خسته شدم، همش میگم برم چند ساعت تحمل کنم ولی چندماه زندگی زهرماری رو نه