2777
2789

چی بگم بعضی بزرگترا سنشون بالا که میره انگار کوته فکر تر میشن اونجور که شما میگی بقیه برادر خواهرا وضعشون بهتره باید از اونا بگیره که به شما فشار نیاد 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

خوب دیگه پس خدا به دادت برسه. همون که خودت گفتی باید با توجه به وسع پسرهاش ماهانه یه مبلغی مشخص کنید و بهش بدید و گرنه دائم ازتون طلبکاره.

ولی مادر شوهر من حققوقش خیلی خوبه ولی برای نون هم منتظر بچه ها‌شه.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

آره خودشون توی جوونی با شوهرشون عشق و حالشون را کردن، حالا به عشق پسر و عروسشون حسادت می کنن. 

هنوز ۱ سال نمیشه عروسی کردیم از الان پرو پرو به من میگه نمیخواد بچه دار شی دیگه نمیتونی با شوهرت وقت بگذرونی🤯 حالا یه ۱۰ سال دیگه نهایتا ۱ دونه بیار

یکی نیست بگه آخه این مسائل به تو چه ربطی داره.

وای خدا چه حرصی دارم میخورم اینارو مینویسم🤐😭 

خوب دیگه پس خدا به دادت برسه. همون که خودت گفتی باید با توجه به وسع پسرهاش ماهانه یه مبلغی مشخص کنید ...

تو باشی چجوری سر بحث رو باز میکنی و از شوهرت درخواست میکنی که بهش برنخوره و فکر نکنه از بدجنسی میگی؟

هنوز ۱ سال نمیشه عروسی کردیم از الان پرو پرو به من میگه نمیخواد بچه دار شی دیگه نمیتونی با شوهرت وقت ...

واقعا نمی فهمن که اگه اونا پاشون را از توی زندگی بچه ها بیرون بکشن، هم احترام متقابل حفظ میشه و هم پسر و عروسشون خوش و خرم زندگی می کنن. ما که بیشتر جر و بحث و دعواهامون سر خانوادهٔ همسرم بوده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

واقعا نمی فهمن که اگه اونا پاشون را از توی زندگی بچه ها بیرون بکشن، هم احترام متقابل حفظ میشه و هم پ ...

امیدوارم واقعا نسل جدید مادر شوهرا این تفکرات پوسیده رو کنار بزارن.

دلم نمیخواد اول زندگی با هم جر و بحث داشته باشیم واسه همین تاحالا ترجیح دادم سکوت کنم اما هرچی ساکت میمونم طرف مقابل پر توقع تر میشه انگاری