2777
2789
مامان بزرگ تو عجب آتیش پاره‌ ای هست😂😂دلم شاد کردی خدا خیرت بده

عزیزم همیشه شاد باشی🌸

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اگه کمکش باعث میشه شما تو سختی قرار بگیری اعتراض کن وگرنه کاری نداشته باش. همون خریدها برکت مال شوهر ...

خرید داریم تا خرید آخه پیرزن ۷۰ ساله تونیک مو ۱ میلیونی واسه چیشه؟ من واسه خودم نمیخرم میگم پس انداز کنیم یه شغل دوم راه بندازیم😑😑 بعد اون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر تلخ، دلم برای زن دایی ات گرفت 😔

خیلی خانم خوبی بود خدا رحمتش کنه 💔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
مادر شوهر منم اینجوری هست میگه حساب حساب کاکا برادر

مامان بزرگ منم وقتي بابام براشون چیزی می‌خره که حتی دوهزارتومن هم باشه میده، هر چی مامانم بهش میگه این چقدره که میخوای حساب کنی، حق داری گردن ما، ولی مامان بزرگم میگه بزارین دفعه بعد هم روم بشه فرمونتون بدم

بچه هاش باید بین خودشون تقسیم کنن دیگه یعنی همه رو یه نفر بده شوهرت باید بگه یا این که رفتی بگو ما هم نداریمو قسط و قرض داریمو فلان ببین میفهمه خودش یا نه 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
مامان بزرگ منم از دایی بزرگم توقع زیاد داره ازدواج کرد میترسید کم بشه ولی نشد پول و وسیله که داییم م ...

خدا بیامرزتش

چی بگم والا بعضی از مامانا فکر میکنن پسر زاییدن که تا آخر عمر نوکریشونو بکنه 

قداره رو هم که واسه عروسا از روز اول از رو میبندن

مادر شوهر منم خودشون کلی حقوق دارن ولی دائم سفارش داره برای خرید. دیگه حتی نون هم ما باید براشون بگیریم و دریغ از این که حتی یک بار بگه این پول را بگیر و فلان چیز را برام بخر یا وقتی چیزی خریدیم بگه پولش را بگیرید. 

مثل گداها همیشه چشمش به دست شوهر منه. در صورتی که با حقوقش میتونه شاهانه زندگی کنه. 

دیگه چه میشه کرد؟ بعضی ها نمی تونن مثل انسان های بزرگ و با طبع بلند زندگی کنن و گدا بودن توی ذاتشونه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه هاش باید بین خودشون تقسیم کنن دیگه یعنی همه رو یه نفر بده شوهرت باید بگه یا این که رفتی بگو ما ه ...

جالب اینجاس که رعایت حال همه رو میکنه تا خودشون چیزی بهش ندن نمیگه

فکر میکنه فقط ما رو گنج نشستیم

خدا بیامرزتش چی بگم والا بعضی از مامانا فکر میکنن پسر زاییدن که تا آخر عمر نوکریشونو بکنه  قد ...

دقیقا لا مصبا سنشونم بالا تر می‌ره توقعشونم زیاد تر میشه🤦

مادر شوهر منم خودشون کلی حقوق دارن ولی دائم سفارش داره برای خرید. دیگه حتی نون هم ما باید براشون بگی ...

من حس میکنم از حسادت این کارارو میکنن

همیشه چشمش به منه که ببینه کی یه تیکه طلا اضافه میکنم روز تولدم شوهرم یه انگشتر طلا واسم خریده بود، کم مونده بود سکته کنه الکی از رو حرص چپ میرفت راست میومد میگفت مبارکه مبارکه

جالب اینجاس که رعایت حال همه رو میکنه تا خودشون چیزی بهش ندن نمیگه فکر میکنه فقط ما رو گنج نشستیم

نگفتی خودشون درآمد ندارن؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من حس میکنم از حسادت این کارارو میکنن همیشه چشمش به منه که ببینه کی یه تیکه طلا اضافه میکنم روز تول ...

آره خودشون توی جوونی با شوهرشون عشق و حالشون را کردن، حالا به عشق پسر و عروسشون حسادت می کنن.