2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا رودربایستی با شوهرم داشتم 

خیلی در حقم ظلم میکرد

ولی الان باهاش رکم آدم شده 

توام رک باش

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
به نظرم پولی که برای پدرو مادر خرج میشه ۱۰ برابر خیر و برکتش تو زندگی خودمون سرازیر میشه.

منم نمیگم خرج نشه عزیزم، اما تو این زمونه نمیشه بدون پس انداز یه قدم هم زندگیتو جلوتر ببری ما تازه عروس دومادیم هنوز اجاره نشینیم و حتی خونه از خودمون نداریم در صورتیکه که بقیه بچه هاش حداقل ملک و املاکشونو خریدن

اگه کمکش باعث میشه شما تو سختی قرار بگیری اعتراض کن وگرنه کاری نداشته باش. همون خریدها برکت مال شوهر ...

من موافق این که کلا براش خرج نکنه نیستم اما ماهیانه در حد ۲ تومن اینا بده به خودش اینجوری که هر روز یه چیزی میخواد اونم غیر ضروری و ماهی ۴ یا ۵ تومن فقط ما داریم براش خرج میکنیم زور داره😒

میدونم که اونای دیگه در ماه هرچی خودشون بخوان کمک میکنن اما فکر میکنه چون شوهر من درآمدش از اونای دی ...

مامان بزرگ منم از دایی بزرگم توقع زیاد داره ازدواج کرد میترسید کم بشه ولی نشد پول و وسیله که داییم میداد ولی توقع مادربزرگم زیادتر شده بود چپ و راست می‌گفت عروسم نمیذاره عروسم نمیذاره زد وزن داییم فوت کرد اینقدر خوشحال بود فک میکرد داییم دارو ندارش بهش میده الان خیلی کم داییم کمکش میکنه تازگیا داییم گفت بعد ازدواجم خانمم همش میگفتم پول بدم وسیله بخرم برات ولی کو بخدا اگه مادر بزرگم شرمنده شده باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
منم نمیگم خرج نشه عزیزم، اما تو این زمونه نمیشه بدون پس انداز یه قدم هم زندگیتو جلوتر ببری ما تازه ع ...

پدرشوهرت فوت کرده؟

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
 چقد دغل بازه🤣🤣🤣🤣

دغل باز واسه ی ثانیشهههههه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘