میخواستم راهی که من رفتم و جواب داد بلاخره رو بنویسم شاید کمک کنه به کسی آخر مطلب هم دمنوش گیاهی مینویسم که تهیه کنید حتما خیلی اثر داره .
اولین بار چون استرس شدید داشتم معده درد شدید داشتم حتی نمیتونستم پام تکون بدم با دمنوش گیاهی بهتر شد و دکتر رفتم یه دوره دارو داد ( دایمتیکون سه بار در روز بعد غذا کلیدینیوم سی واسه اعصاب معده هست سه بار قبل غذا و یه آنتی اسید پنتوپرازول ) ازین سه تا دارو فقط پنتو رو عوض کردم تو چند سال آینده و اس امپرازول هر روز صبح ناشتا میخوردم دردش آروم میشد و اصلا داغ نمیشد معدم ولی همین که قطع میکردم دوباره شروع میشد!
من آزمایش مدفوع که باکتری اچ پیلوری چک میکنن هم دادم که منفی بود و نیاز به آندوسکوپی نداشتم چون سنم خیلی پایین بود ولی تو سن های بالاتر اجباری دفعه اول دوم باید انجام بدین.
از آزمایش مدفوع بگم که نباید وقتی میدین دو هفته قبلش آنتی اسید خورده باشید
در نهایت با یه دکتر خیلی خوب آشنا شدم که گفت اس امپرازول اصلا نباید یهو قطع شه چون بد تر میشی از قبل و بعد قطع اون دارو باید فاموتیدین مصرف کنم دو هفته و بعد دو هفته هر دو روز و بعد سه روز کنم و در نهایت قطع کامل بشه . یعنی به تدریج قطع کنم . دایمتیکون هم ضد نفخ هست گفت اونم روزی یدونه اگه نفخ داشتی بخور ولی کلیدینیوم سی رو خیلی تعریف کرد و گفت خیلی خوبه و منم استفاده کردم عوارض خاصی نداره.
خداروشکر تونستم قطع کنم
من اسید معدم جوری بود که شربت الومینیوم ام جی اس اصلا برام اثر نمیکرد دیگه
هر روز و بعد اینکه قرصا رو هم قطع کردم دمنوش گیاهی درست کرده بودم و میخوردم که خیلی اثر داره
اینو حتما درست کنید
پودر زنجبیل زنیان دارچین تخم کتان زیره( سیاه و سبز قاطی باشه بهتره) ، گرده گل
اینارو مخلوط کنید روزی یک قاشق غذا خوری با آبجوش و نبات یا عسل میل کنید حتما پودر رو هم بخورید . شیره شیرین بیان هم میتونید اضافه کنید ولی من نکردم چون فشار خون بالا میبره و واسه دیابت خوب نیست اما کم باشه مشکل نداره.
پودر زنجبیل و زنیان حتما باشه بقیه رو هم که گفتم به ترتیب اهمیت نوشتم که بهتر میکنه ولی این دو تا معجزه هستن
امیدوارم حالتون خوب باشه و استرس از خودتون دور کنید اگه نیاز به مشاوره دارید برید و اگه اعصابتون بهم ریخته هست از عطاری دمنوش اعصاب که سنبل لطیب داره تهیه کنید که علاوه بر اعصاب معده تون هم اذیت نمیشه دیگه