2777
2789
عنوان

تجربه من از معده درد شدید چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 7241 بازدید | 42 پست
شما فاموتیدین رو چه موقع و روزی چند بار و تا چند مدت می‌خوردین

من چون قبلش امپرازول داشتم واسه من دوز ۲۰ رو داد دکتر و صبح ناشتا گفت بخور من دو هفته خوردم ناشتا صبح بعد هر روز در میان خوردم و بعد مثلا سه روزی و در نهایت هر وقت داغ میشد تا تقریبا یه ماه و نیم مصرف کردم جسته گریخته و کامل قطع شد.  اواخر که میخواستم قطع کنم اسید معده تولید میشه و حس میکنی داره داغ میشه من شب میخوردم به جای صبح چون شب بدتر میشد ولی دیگه همون شب هم خوب شد خداروشکر

الان نی نی سایت باگ داره درخواست ها رو نشون نمیده. برین تو قسمت نی نی سایت من . قسمت درخواست های دوس ...

باشه اخه قبلا هم زدم نیومده بودن . شما دوز ۴۰ رو بگیر شروع کن دو هفته بعدا به ۲۰ تغییر بده و دو هفته بخور و بعد اون روند تدریجی انجام بده که کامل خوب بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه اخه قبلا هم زدم نیومده بودن . شما دوز ۴۰ رو بگیر شروع کن دو هفته بعدا به ۲۰ تغییر بده و دو هفته ...

اخه اسید من بیشتر هست . دکتر ازونیوم ۲۰ داده گفت صبح ناشتا بخوری. و هر شب قبل از خواب فاموتیدین ۴۰ بخور.و قبل از ناهار و شام کلیدینیوم سی شما چند وقته قطع کردی؟

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
اخه اسید من بیشتر هست . دکتر ازونیوم ۲۰ داده گفت صبح ناشتا بخوری. و هر شب قبل از خواب فاموتیدین ۴۰ ب ...

من یه دو ماه بعد فاموتیدین قطع کردم اونم قطع کردم ولی مشکلی پیش نمیاد اون ربطی به اسید نداره برای یبوست خوبه و اعصاب که رو معده اثر میزارن کلا خیلی تعریف کرد ازش 

عزیزم من هفت سال شده دیگه امیدی تو زندگی نمونده تو‌جوونی برام 

شب روز معده دردم 

دوبار اندسکپی شدم گفتن چیزیت نیست فقط فتق هیتال دارم ک‌میگت اونم درد نمیاره 

نمیدونم چیکار کنم داروهای مثل امپرازول اینا بدترم میکنه 

دمنوش که گفتی همگی میخورم اما امان‌ از ی تغییر کوچیک‌

دکتر خوب سراغ دارید معرفی کنید 

من چه داروهای قوی اعصابو خوردم ولی فرقی نکرده 

امکانشه باهم تلفنی فردا صحبت کنیم ؟؟؟؟

عزیزم من هفت سال شده دیگه امیدی تو زندگی نمونده تو‌جوونی برام  شب روز معده دردم  دوبار ا ...

انشالله خوب بشی عزیزم ببخشید امکان تماس نیست برام اما دکتر خوب رو من نمیشناسم واقعا مگر تو همین سایت سرچ کنی . اما برای اعصاب مامان من سه دوره افسردگی داشت این دمنوش می‌خورد خوب شد 

سنبل لطیب. اسطوخودوس. بهارنارنج . بابونه . به لیمو گل ختمی و گل محمدی  اینارو دم می‌کرد هر روز یه کتری می‌خورد  زعفران غلیظ هم تو لیوانش می‌ریخت که حروم نشه . قطره گل سرخ باریج اسانس هم ۲۰ قطره تو نصف لیوان جدا می‌خورد خیلی تلخه ولی به زور می‌خورد.  هر روز پیاده روی میرفت بعد چند وقت حالش خیلی بهتر شد . 

احساس میکنم واسه شما هم عصبیه بیشتر . فتق رو نمیدونم چه مشکل ایجاد میکنه دقیقا اما شاید اونم علتی داره واسه این درد . کلیدینیوم سی هم حتما بخور سه وعده قبل غذا 

پوست گوجه فرنگی و میوه های قرمز رو دکتر برام ممنوع کرد همچنین سیر خام و پیاز خام و فلفل اصلا استفاده ...

سلام عزیزم وقتت بخیر 

ببخشید یه سوال داشتم این دمنوشایی که گفتین چجوری باید مصرف بشه  ؟ بجوشونیم یا دم کنیم تو چه مقدار آب و همه رو یه جا بخوریم یا در طول روز ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟ 

شما خوب شدی؟من ۶ ماه دارو خوردم الان ۶ ماه هست نمی‌خورم دکتر قطع کرد. ولی همش معدم داغ میشه میجوشه م ...

سلام خیلی خیلی پیشنهاد میکنم درمان با طب همیوپاتی و تجربه کنی بسیار جواب میده برای اشنایی با شیوه اش و گرفتن ویزیت میتونی با این شماره تو تلگرام ارتباط برقرار کنی

۰۹۳۵۷۶۴۸۵۰۶

من ۶ ماه دارو مصرف کردم. بعد از ۶ ماه که قطع کردم الان همه علائمم برگشته . و رفتم دوباره دکتر همون د ...

شروع نکن من سالها مشکل معده داشتم و معدم میجوشید همه چیم تجربه کردم اخر با همیوپاتی درمان شد کامل

سلام امیدوارم جواب بدین عزیزم،

من تقریبا دو ماهی هست که معدم وقتی با دست فشار میدی سردلم یه دردخفیفی داره ترش میکنه ولی نه اونجوری که بیاد بالا و مری رو بسوزونه پانتوپرازول یه روز خوردم ۳-۴ روز خوب بودم بعد دوباره اون درد خفیف شروع شد و دکتر برام امپولشو نوشت اون ۳ روزی خوب بودم امروز یکم شروع شده مال شما علائمش چطوری بود ؟ 

خیلی میترسم خیلی آدم استرسی هستم مبتلا به نوسوفوبیا و‌خودبیمارانگاری هستم