2777
2789
عنوان

تجربه من از معده درد شدید چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 7241 بازدید | 42 پست
من یبوست هم دارم و همین کارو انجام میدم‌ اما نفخ خیلی عذابم میده . اگه نفخ داشته باشم اصلا دفع ندارم ...

اره عزیزم همین دایمتیکون بعد غذا بخوری نفخ رو میگیره . سبزیجات مثل اسفناج داشته باش همیشه تو فریزر میکنم من با ماست یه کاسه بخوری خوب میشی. مایعات زیاد مصرف کن . به نظرم ازونیوم نگیر چون خیلی قویه اصلا نگیر همون فاموتیدین ۴۰ بگیر بعد اینکه حس کردی بهتر شد به تدریج و خیلی کم کم قطع کن خودت حس میکنی اسید معدت داره تولید میشه . سبک زندگی تو هم عوض کن شب زودتر بخواب صبح زودتر بیدار شو که صبحونه بخوری حتما 

اره عزیزم همین دایمتیکون بعد غذا بخوری نفخ رو میگیره . سبزیجات مثل اسفناج داشته باش همیشه تو فریزر م ...

خیلی‌ خیلی رعایت میکنم اما هیچی. شما هم مشکل یبوست داشتی؟

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یک ماه صبح ناشتا اس امپرازول بخورم. بعد از یک ماه قطعش کنم به جاش فاموتیدین استفاده کنم. بعدش ه ...

رمنوش گیاهی رو هم حتما بگیر مخصوصا زنجبیل رو همیشه بریز تو چایی خیلی خوبه معده رو هم گرم میکنه.  من فک میکردم چون تنده خوب نیست مثل فلفل ولی برعکس درمان کننده زخمه

رمنوش گیاهی رو هم حتما بگیر مخصوصا زنجبیل رو همیشه بریز تو چایی خیلی خوبه معده رو هم گرم میکنه.  ...

هر روز چایی زنجبیل میخورم بعد از ناهار برای نفخم . روزای اول خوب بود اما الان تاثیری ندارد متاسفانه 

خیلی‌ خیلی رعایت میکنم اما هیچی. شما هم مشکل یبوست داشتی؟

اره من یبوست هم داشتم الان بهتر شده سی لاکس گرفته بودم وقتی شدید بود استفاده کردم دو باری ولی بیشتر سبک زندگیه که مهمه . اسفناج الو انجیر خشک انگور و تو بعضی ها شیر  اینا خیلی خوبن . 

اره من یبوست هم داشتم الان بهتر شده سی لاکس گرفته بودم وقتی شدید بود استفاده کردم دو باری ولی بیشتر ...

خیلی ممنونم . میشه برام دعا کنید خیلی نا امیدم. 

میشه درخواست دوستی ام رو باز کنید. اگر امکانش هست جسارت نشه. مشکلی داشتم ازتون راهنمایی بگیرم ممنون میشم

همون مدت که خیلی اذیت میشدم نخوردم اصلا ولی الان گوجه فرنگی میخورم فقط با پوست کن پوستش میکنم راحت . ...

منم همین جورم سه ساله میوه نخوردم مثلا سبزی خوردن تا ساعت دو و سه میخورم نفخ نمیکنم ولی عصری و شب بخورم از معده درد می میرم بو خیار بهم میخوره هلاک میشم ولی نمی تونم بخورم اغلب شام نمیخورم از بس امپرازول خوردم حدود 20 تا پولیپ تومعدم در اومد جدیدا دکتر دیگه گفته اگه قطرشون از 5 میلی بیشتره باید در بیاریم از اندوسکوپی جاهای دولتی میترسم خیلی سخته جاهای شخصی هم دو تومن هزینه شه ندارم

خیلی ممنونم . میشه برام دعا کنید خیلی نا امیدم.  میشه درخواست دوستی ام رو باز کنید. اگر امکانش ...

خواهش میکنم انشالله خوب میشی منم دیگه بریده بودم سه سال دقیقا همینجوری هی ۶ ماهی قرص میخوردم 

یعنی امکان داره خوب بشم؟ 🥲

بله خوب میشی فقط یه چند ماه رعایت کن اصولی انجام بده بعد خوب میشی . درخواست دوستی رو چجوری قبول کنم؟ واسه من چیزی نمیاد تو درخواست ها که الان من تایید کنم و خودم هم فرستادم براتون میگه قبلا شما فرستادی 

اره عزیزم همین دایمتیکون بعد غذا بخوری نفخ رو میگیره . سبزیجات مثل اسفناج داشته باش همیشه تو فریزر م ...

شما فاموتیدین رو چه موقع و روزی چند بار و تا چند مدت می‌خوردین

بله خوب میشی فقط یه چند ماه رعایت کن اصولی انجام بده بعد خوب میشی . درخواست دوستی رو چجوری قبول کنم؟ ...

الان نی نی سایت باگ داره درخواست ها رو نشون نمیده. برین تو قسمت نی نی سایت من . قسمت درخواست های دوستی ‌‌مشاهده همه. بعد درخواست میاد قبولش کنید.ممنونم