2777
2789

من قبل از جراحی دندون عقلم رفتم همه ی اطلاعات مربوط به کشیدنش رو مطالعه کردم از اینکه اگع نکشم عفونت میکنه تبدیل به کیست و آبسه یا حتی سرطان از اون طرفم من خوندم که اگه دندون رو عصب باشه و بکشیش فکت فلج میشه و ممکنه این فلجی دائمی باشه الان دارم دیوونه میشم از سه سال پیش تا الان که گفتن بکش تو این اوپی جی بگیر ها پلاسم هر سه ماه یه بار یه اوپی جی که اشراف داشته باشم به وضعیت دندون عقلم ولی نمیدونم چیکار کنم دیشب از استرس نفسم بند میومد همش از خواب میپریدم تا یه فشار ریز میاد به دندونم و درد میگیره من تپش قلب میگیرم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال

من دندون عقلو بدون عکس رفتم دانشکده برام کشیدن ( دانشکده یه دکتر رندوم میکشه)هیچ مشکلی نبوده

شما که عکس هم میگیری با خیال راحت خارجش میکنن

تو عمرم نشنیدم دندون کشیدن ادمو بکشه

این بار پیش روانپزشکت هم رفتی حتما این مسئله رو بگو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به ریشه دندون کناری فشار میاره

اگه مشکل خطرناکی داسته باشی او پی جی نشون میده و باید پیش متخصص آندو بری ولی اگه هیچ مشکل خاصی نداره که دکترای معمولی حتی دندانپزشکهای تجربی هم بکشن مشکلی پیش نمیاد.

حرفا میزنیدا من یدونه از عقلام کشیدم تو کل عمرم بقیشونم گذاشتم چرا بکشم؟چرا انقد اعتماد ندارین ب کار خدا وقتی ن خرابه ن مشکلی داره چرا برم بکشم؟شمام اگ مشکل داره توکلت بخدا باشه برو بکش و تموم مگه چقد عمرتو شیرین میدونی تهش خدا نخاد با سرما خوردگیم میمیریم چ برسه دندون