2777
2789
عنوان

چجوری بوی عطرتون می مونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  دخترخالم عطرش اینجور بود  نامرد رو پرسبدیم عطرش چیه گفتن لباساشو نمیشوره،.خسیس نمییخو ...

منم خیلی دنبالشم بدبختی اسمشم نمی‌دونم

تو یه شیشه دیگه ریخته بودن داده بودن

جنس اصل باشه طبیعتاً تا ۱ هفته رو لباس میمونه من یه مارکی رو هدیه گرفته بودم بوش خیلی رو لباس میمون ...

اره  دخترخالم عطرش اینجور بود  نامرد رو پرسبدیم عطرش چیه گفتن لباساشو نمیشوره،.خسیس نمییخواس مارکش رو بگه

بنظرم همین که آدم معمولی باشه بوی عرق نده مرتب باشه بهتر از اینه که عطری بزنه که نزدیکش میشیبوش خفت کنه بعضیا یه عطرایی میزنن حال آدم بهم میخوره کسینیست بگه د لامصب کمتر بزن خودت بو رو دوس داری نیاز نیست همرو خفه کنی سر تا پاشونو ادکلن میزنن فک میکنن خیلی باکلاسن اتفاقا خیلیم ضایعست ربطی به تاپیک نداشت کامنتم ولیگذاشتم اونای که با اعتماد بنفس زیاد میزننو میرن بیرون بفهمن واقعا درست نیست این کار ما فروشنده ایم بعضی مشتریا بوشون خفمون میکنه 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
ام من دوش میگیرم با عطر هرجا رد بشم بوش هست😁😂

خواهر منم دوش میگیره ولی باهاش سوار ماشین یا اسانسور میشه ادم خفه میشه .ولی بعضیا نه یه بوی ملایمه ولی وقتی میای سمت مبلی که نشسته بوی عطرش هست