2777
2789
عنوان

چجوری بوی عطرتون می مونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 83 پست

عطر میزنم کف دستم بعد فوری هی میکشم لای موهام ( به موهام عطر میزنم یعنی اینطوری ولی مستقیم رو خود موهام پیس پیس نمیزنم    ) و مچ دستام ( روی رگ و نبض ) و پشت لاله ی گوشام ( مجددا روی نبض ) و یدونه پیس هم روی شال یا لباسم با فاصله ( از دور ) میزنم. اینطوری اکثر مواقع بوی عطرم موندگاره. یه نکته ی دیگه اش اینه که من همیشه به پوستم کرم یا لوسیون میزنم، وقتی روی پوستی که مرطوب کننده بهش مالیدی عطر میزنی موندگاری بوی عطره بیشتر میشه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعاً جنس و مارک خوب ی عطر تاثیر زیادی در ماندگاری عطر داره ولی اگه عطر رو جایی که نبض داره مثلاً مچ دست یا گردن کمی وازلین بزنید و عطر رو روی اون قسمت اسپری کنید ماندگاری زیادی خواهد داشت .

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

برای اینکه یه عطر بوش بمونه حداقل قیمتش باید ۲میلیون باشه زیر این قیمت نیم ساعت هم بوش نمیمونه بجز ع ...

عطر مشهدی تا ۱۰ سالم میمونه لامصب

کلاب از اون بدتره تا فسیل بشی خم میمونه هرچیم بشوری بوش نمیره😑

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

عطر اصل باید بگیری تا بمونه ، عطر فیک که میزنی رو مچ بزن ولی قبلش روغن بزن  به مچت تا بیشتر بمونه(منظور از فیک در حد اسکلاره، نیفتی اینا نه خیلی فیک تر به درد نخورتر

عطر اصل باید بگیری تا بمونه ، عطر فیک که میزنی رو مچ بزن ولی قبلش روغن بزن  به مچت تا بیشتر بمو ...

اخه من ادکلنم رو از دبی واسم  اوردن ولی بوش نمیمونه فکر نمیکنم فیک باشه 

جنس اصل باشه طبیعتاً تا ۱ هفته رو لباس میمونه من یه مارکی رو هدیه گرفته بودم بوش خیلی رو لباس میمون ...

اره  دخترخالم عطرش اینجور بود  نامرد رو پرسبدیم عطرش چیه گفتن لباساشو نمیشوره،.خسیس نمییخواس مارکش رو بگه

من عطر باکارات رژ گرفتم تا یک هفته بوش روی لباس میمونه و ی چیز جالبی ک تازه متوجه شدم اینه ک من وقتی از حمام میام کرم زینک فیروز(مال بچه هاست) میزنم زیر بغلم و بعد روش اسپری میزنم اگ 2،3 روز هم حمام نرم بازم بوی اسپری حس میشع 

نرم کننده ای چیزی زیر عطر بزنی ماندگاریش بالا میره

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃