2777
2789
عنوان

با همسرم به مشکل خوردم

575 بازدید | 20 پست

سلام، وقت همگی بخیر 

بار اولی هست که اینجا صحبتی رو مطرح میکنم پس شاید نوشتنم مشکل داشته باشه

دوساله ازدواج کردم و همسرم خیلی آدم خوبیه، اصلا اخلاقایی که عموما خانم ها ازش ناراحتن رو مثل رفیق باز بودن و خسیس بودن و بی احترامی و ... رو نداره، ولی خب از اونور بوم افتاده و ی وقتایی فکر میکنم نمیتونه به عنوان یک مرد مستقل رفتار کنه با اینکه سی و خورده ای سالشه

مشکل اونجا ست که:

ی شغل تمام وقت داره و ی شغل پاره وقت که توو شغل پاره وقتش با هم همکار به حساب می‌آییم و همین برامون دردسر شده 

مدتی هست تا ی حرفی میزنم (مثلا این قسمت کار رو اشتباه انجام دادی) سریع ناراحت میشه و قهر میکنه و میگه توو سر من داد زدی و من جرئت نمیکنم کاری بکنم چون توو سریع ناراحت میشی و... درحالی که من اصلا داد نمیزنم، ی حرفایی میزنه از زبون من که من اصلا اون حرفا ها رو نزدم و فقط برداشت های خودشه که اصلا درست نیست. من خیلی با مهربونی میگم که مثلا شاید حواست نبوده این رو یادت رفته یکبار دیگه چک کن، بازم ناراحت میشه و اخیرا اینطوری شده قبلا ناراحت نمیشد... 

با ی مشاور در موردش حرف زدم، مشاور گفت ایشون توو بچگی مادر سرکوبگری داشتن و الان از ترس اینکه ی کاری رو اشتباه انجام بده و یکی دعواش کنه، زودتر گارد میگیره و قهر میکنه و.... 

تا حالا هر وقت قهر کرده من سر صحبت رو باز کردم و به نظرم داره دست پیش رو میگیره، وقتی قهر میکنه نه غذا میخوره، نه حرف میزنه مثل بچه ها میره ی گوشه زانوی غم بغل میکنه و اصلا مثل ی آدم بالغ رفتار نمیکنه

ای کیو بسیار بالایی داره اما هوش اجتماعی بسیار پایینی داره، مثلا میریم ی جا خرید انگار برای بچه م دارم خرید میکنم باید بهش بگم این لباس رو بپوش، آستینش اندازه س، دوستش داری؟ توو ش راحتی؟

بعد ازدواج ارتباطش رو با دوستاش قطع کرده، هیچ جایی توو این دو سال مجردی نرفته بجز سرکارش

توو این دو سال هیچ تصمیمی رو تنهایی نگرفته حتی خریدن لباس برای خودش یا حتی یک کادو برای من، خسیس نیست بهش بگم برو فلان چیز رو برای من کادو بخر میره میگیره اما تنهایی اصلا، وقتی هم بهش میگم میگه من با تو مشورت میکنم چون اگر مشورت نکرده کاری کنم ناراحت میشی و دعوا راه میندازی، در حالی که تا الان کاری تنهایی نکرده که ببینه من دعواش میکنم یا نه، نمیتونه یک تصمیم رو تنهایی درست بگیره و این بهونشه

جدیدا حس میکنم مامانش توو این زمینه که هی قهر میکنه بی تقصیر نیست، نمیدونم توهم میزنم یا نه!  چون مامانش خیلی سیاست داره و ریز ریز ازش خیلی حرف میکشه و خصوصا هر روز صبح که خونه نیست و سرکاره مامانشه بهش زنگ میزنه

من نه عروسی گرفتم نه الان آدمی هستم که خیلی خرج کنم، مدلم نیست نه اینکه بخوام صرفه جویی کنم و خسیس بازی در بیارم و بابت همین خونوادش پیش خودشون فک کردن همه چی مفت و مجانیه و از اول هیچ خرجی برای ما نکردن حتی کادو شب یلدا رو هم بعد از شب یلدا که من به همسرم گفتم باید کادو میدادین و کارتون زشته که سر ی کادو دارین بی احترامی میکنین، کادو دادن...

خونواده ش آدم بدی نیستن اما زورشون میاد خرج کنن با اینکه وضع مالیشون بد نیست، همسرم قبل ازدواج با من تمام درآمدش رو خرج خونواده ش می‌کرد (نه اینکه پول نقد بده بهشون، وسیله و اینا میخرید یا مثلا اجاره خونه خواهرش رو میداد) خونواده ش نه تنها هیچ مسئولیتی در قبال مخارج بچه شون نداشتن، بلکه حتی یک ریال بابت ازدواج ما خرج نکردن و حتی چیزایی که ما رسم داریم بابت جهیزیه پسر میده رو ندادن و مامانش گفت چون سلیقه ها متفاوته من چیزی نمیدم که هرچی خودت دوست داری رو بخری

بعد دو سال هنوز هم اینا توو ذهنم مونده و این باعث میشه فک کنم من دارم ی چیز سرکوب شده رو توو رفتارم بروز میدم که خودم متوجه نیستم و فکر می‌کنم مشکل از همسرمه

خلاصه بابت چیزی که نمیدونم چی هست اوضاع خوبی ندارم متاسفانه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت حتما مشاوره نیاز داره

پیشنهاد میکنم بهش بگی بیخیال شغل مشترکتون شه

اصلازنو شوهر خوب نی همکار شن.اختلاف کاری ب خونه میکشونن

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

به نظرم سعی نکن همسرتو عوض کنی و بزارش همینجوری بمونه بیشتر تو اجتماع و محیط دوستات ببرش که یکم مرد تر باشه اما بزار بهت وابسته باشه و باهات مشورت کنه همیشه بهش بگو با مادرت از زندکیمون حرف بزنی دیگه باهات حرف نمیزنم و... و سعی کن حرفاتونو نگه خانوادشم هرکار کردن بیخیال مهم شوهرته ک این همه دوست داره

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

بهتره هر چه زودتر همسرتون یه مشاور مراجعه کنه

و کاش تا مشکل عدم استقلالش حل نشده فرزندی به دنیا نیارید، چون از یک پدر انتظار میره مسئول باشه و پخته و مستقل.

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
به نظرم سعی نکن همسرتو عوض کنی و بزارش همینجوری بمونه بیشتر تو اجتماع و محیط دوستات ببرش که یکم مرد ...

دوستم داشت منتهی الان با این رفتاراش نمیدونه داره یا نه

ی مدت رابطه ش با مامانش کم شد، تا اینکه متوجه شدم مامانش صبح ها بهش زنگ میزنه و ازش حرف میکشه، همسرم میگه من چیزی به مامانم نمیگم اما متوجه نمیشه که مامانش ازش حرف میکشه 

نمیدونم چطوری رفتار کنم که اینقدر به مشکل نخوریم، اخیر همش داریم سر دادی که نزدم و قهری بی دلیل همسرم، دعوا میکنیم 

اوایلش رو خوندم .نمیشه همکار نباشید؟

خودمم دوست دارم نباشیم اما اگه نباشیم دیگه درآمدمون دیگه کفاف زندگی رو نمیده، چون هیچ کدوم بدون اون یکی نمیتونه این کار رو انجام بده

عزیزم به نظرم مشکل همسر شما عدم اعتماد به نفس هست که فکر می کنم شما هم سعی نکردین براشون ایجاد کنید.

ازشون تعریف کنید حتی اغراق کنید. این باعث میشه اعتماد به نفس داشته باشن و خودشون کارهاشون رو انجام بدن.

و اینکه همکار هستین هم مشکل ایشون رو تشدید کرده. افرادی که اعتماد به نفس ندارن، خودشون رو دست پایین میبینن و چون فکر می کنن شما از ایشون بهتر هستید، این حس حقارت رو با قهر کردن و...نشون میدن.

راجع به خانواده همسرتون هم به نظرم هیچ فردی کامل نیست. اگر به بعضی تاپیک های نی نی سایت نگاهی بیندازین متوجه میشین چقدر خانواده همسرتون محاسن دارن که ازشون غافلید. به علاوه حتما شما هم ایرادهایی دارین. چون هیچ کسی کامل و عالی از همه جهت نیست. پس بهتره نیمه پر لیوان رو ببینید و افکار دیگه رو از ذهنتون بیرون کنید.

عزیزم اینک همسرتون با شما مشورت میکن چیز خوبیه ولی بهتر حواستون باش اگ مدام در این مورد ازشون ایراد بگیرید ممکن دیگ با شما مشورت نکنن چون خودتون میگید توانایی انجام کاری رو تنهایی ندارن و دنبال یک جایگزین مثله مادر و خواهر ک بدون ایراد باهاش مشورت کنن بره و با اونا مشورت کن اگ این عادتشون قابل اغماض گذشت کنید چون همسرتون نمیدونم شاید هنوز بلوغ فکری نرسیدن باید بهشون فرصت بدید اگ تواناییش دارید با ایشون برید مشاوره 

خودمم دوست دارم نباشیم اما اگه نباشیم دیگه درآمدمون دیگه کفاف زندگی رو نمیده، چون هیچ کدوم ...

به نظرم خودتون برید پیش یه مشاور خوب، زندگیتون پتانسیل خوشبختی رو داره، نباید خرابش کنید، با یه مشاور صحبت کنید تا حال خودتون خوب بشه، بعدم با همسرتون برید 

عزیزم به نظرم مشکل همسر شما عدم اعتماد به نفس هست که فکر می کنم شما هم سعی نکردین براشون ایجاد کنید. ...

دقیقا همینطوریه

وقتی ازش تعریف میکنم هم میگه الکی داری ازم تعریف میکنی چون خودش رو دست پایین میگیره

محاسن زیاد دارن، منتهی من ذهنم مونده توو معایب که بعد دو سال وقتی با همسرم دعوام شده، تمام اون معایب مرور شد برام و نمیدونم چطوری حذف کنم 

کاملا مشخصه که رفتارات ناخوشایندش ریشه در کودکیش داره احتمالا مادرش از دسته مادرهای افراطی بوده که به اسم حساسیت مادرانه به کودک فضا نمیدن و نظرات خودشون رو بهش تحمیل میکنن

بنابر گفته هاتون به حرفتون احترام میزاره و گوش میده بهتره خودش رو ببری پیش تراپیست همسرتون باید این این پیله دور خودشو باز کنه احتمالا اون مدام احساس کمیت داره و اینکه خودش نمیتونه تصمیم درستی بگیره تراپیست میتونه کمک شایعی بهش بکنه همسرتون باید گذشته خودش رو یکبار کامل مرور کنه و خاطرات پوسیده ای که باعث شخصیت ناپایدار و نابالغش شده رو دور بندازه و متوجه بشه که یه مرد کامل و بالغ 

چقدر دنیا عجیبه. شما شوهرت از اون ور بوم افتاده شوهر من از اون ور بوم . من امشب بخاطر اینکه شوهرم همیشه تنهایی تصمیم میگیره اشک میریزم . ینی خسته شدما خسته. کاش میشد یه کم شوهرامون را باهم قاطی کنیم تا متعادل بشن 🙃😑😊