2777
2789
چقدر وحشتناک منم ۸ ساله دارم باهاشون میجنگم.اینا هم طلسمای خیلی سنگینی درست میکنن.به خصوص وقتی پدرش ...

دیگه جدا شدیم چ فایدع .تو مواظب خودت زندگیت باش اره منم با قران چند باری زندگیم نجات دادم ولی اخرش 

وای دقیقا مشکل منم هست از وقتی زایمان کردم زندگیم از هم پاشیده بیخودی از شوهرم متنفر شدم دلم نمیخاد ...

عزیزم خیلی از خانما بعد زایمان یه کم افسرده میشن بهتره بري پیش مشاور شايد اصلا دعایی در کار نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه جدا شدیم چ فایدع .تو مواظب خودت زندگیت باش اره منم با قران چند باری زندگیم نجات دادم ولی اخرش&n ...

درسته جدا شدین ولی ممکنه هنوز دعاها توی زندگیت تاثیر داشته باشه.حتی ممکنه بختت رو ببندن که نتونی ازدواج کنی! برای همین میگم بخون تا اگه نحسی دوروبرت هست از بین بره

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی اوضاع زندگیم روب راه بود شوهرم خیلی خوب و مهربون بود ولی الان مشکل زیاد داریم فقط ب رفتن دا ...

منم همینطور دقیقا کلن منو ول کرده خودم اصلا آرامش ندارم دلشوره دارم همش هیچ امیدی به زندگی ندارم مطمئنم کسی کاری کرده چون مجرد هم که بودم همینطوری شده بودم رفتم دعا بگیرم بختم رو بسته بودن سحرم کرده بودن 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
دقیقا منم نه طلاق چیه با یه بچه مطمئن باش دعا گرفتن برات 

خدا نگذره هر چند شب ی بار با گریه میخوابم ب حال خودم میگم مگه من چه گناهی کردم آخه خواب بچم ب شدت افتضاحه .نه خواب دارم نه خوراک .شوهرم هم ک فقط ب فکر خواب و استراحت و تفریح خودشه پس حق ما تو این زندگی چیه حرف هم بزنیم میشه غر

اتفاقا منم امروز پریود شدم  چقد ما همه چیزمون مثل همه

همزادیم 😄

بخدا شوهر منم تو بچه داری شونه خالی کرد اصلا یهو نسبت به من بی تفاوت و بیخیال شد با این که من بعد زایمان حواسم به شوهرم هم بود بهش توجه میکردم قبل بارداریم که همه میگفتن تو خوب زندگیتو جمع کردی خوب شوهر داری میکنی فکر نمیکردیم اینجوری باشی زن عموم تو روی خودم گفت من فکر میکردم تو ازدواج کنی هر روز با شوهرت جنگ میکنی ولی خوب شوهر داری کردی 

از وقتی ام که جشن گرفتم برای زایمانم کلن زندگیم از هم پاشیده بچم هم پسره فامیل ما همشون دوسدارن بچه هاشون پسر باشه همش چشم حسرت به زندگی من داشتن شوهرمم اجتماعی باهام خوب رفتار میکرد پیش همه حالا به این روز افتادم 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
شاید واقعا کسی کاری کرده ی فکری بکن تا دیرتر نشده

من باید ب مادرشوهرم بگم مادر خودم اعتقاد نداره کاری هم بلد نیس انجام بده .مادرشوهرم بلده کاری کنه جادوگره ی پا 

ی جوری چهارگوشه قرآن رو آب زد ریخت رو در ورودیمون انقد خندیدم تاحالا از این کارا ندیده بودم😁🤣

همزادیم 😄 بخدا شوهر منم تو بچه داری شونه خالی کرد اصلا یهو نسبت به من بی تفاوت و بیخیال شد با این ...

احتمالش هست آره بچه منم پسره جالبه همه ۴تا ۴تا آوردن ک پسر باشه بیشتریاشون دخترن 

مال منم اولیش پسر بود ولی چه فایده شوهرم نه کادویی نه گلی با این ک پول هم داره 

عزیزم خیلی از خانما بعد زایمان یه کم افسرده میشن بهتره بري پیش مشاور شايد اصلا دعایی در کار نباشه

من دو ماه بعد زایمانم اینجوری شد زندگیم اصلا همه چی غیر طبیعی شده بیش از حد 

خدا نگذره هر چند شب ی بار با گریه میخوابم ب حال خودم میگم مگه من چه گناهی کردم آخه خواب بچم ب شدت اف ...

پسر منم تا ۶ ماهگی پنج و شیش صبح میخابید الانم تا سه و چهار بیداره اصلا شوهرم همکاری نکرد باهام میگفت من بلد نیستم تو مادری بلدی 

وجود داره ولی کلی دعا و نفرین پشت سر دعانویس و اونایی که میرن سمتشون هست انرژی منفی این نفرین ...

خب وقتی کسی طلسم یا دعایی میگیره ک زندگی یکی مثه من با وجود یه بچه از هم بپاشه و واقعا هم بدون دلیل داره از هم میپاشه من برم باطل کنم انرژی منفی برا من داره ک تلاش کردم زندگی خودم و بچمو نجات بدم ؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
شاید واقعا کسی کاری کرده ی فکری بکن تا دیرتر نشده

والا میخاستم برم پیش دعا نویس همه میگن اونا با جن ها در ارتباطن نباید پیششون رفت حالا خودم میخام از گوگل بزنم انجام بدم 

خب وقتی کسی طلسم یا دعایی میگیره ک زندگی یکی مثه من با وجود یه بچه از هم بپاشه و واقعا هم بدون دلیل ...

اره

چون با اجنه کار میکنن اینا....وقتی هم بیوفتن تو زندگیت اوضاع رو خراب تر میکنن