2777
2789
ولی واسه ما روز عروسی طلسم زدن .چند باری هم خواب دیدم سومین بار همونی ک طلسم زده بود خوابش رو دیدم گ ...

خدا ازش نگذره. یعنی هیچ اقدامی نکردی که زندگیت رو نجات بدی؟شوهرت هیچ مشکلی نداشت که به جدایی فکر کنی؟ اون کسی که این کار رو کرده بود چیکارتون بود؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واسه ما روز عروسی طلسم زدن .چند باری هم خواب دیدم سومین بار همونی ک طلسم زده بود خوابش رو دیدم گ ...

ما رو تو عقدی بسته بودن ک نتونیم کاری کنیم بعد عروسی هم تا ۴ماه هیچ کاری نکردیم گواهی رفتم گرفتم از دکتر زنان گفتش سالمه 

بعد دعا گرفتن چندروز بعد درست شد 

خدا ازش نگذره. یعنی هیچ اقدامی نکردی که زندگیت رو نجات بدی؟شوهرت هیچ مشکلی نداشت که به جدایی فکر کنی ...

چرا چند جا رفتم پیش دعا نویس همه گفتن روز عروسی طلسم سنگین نوشتن ما کارمون انجام میدیم ولی امیدی نیست خیلی هم هزینه کردم .شوهرمم تا قبل عروسی ن مشکلی نداشتیم خود شب عروسی اومدیم خونه دعوامون شد و گریه زاری حال بد بزور پیش هم خوابیدیم .یکی از اقوام درجه یک خودم بود .دوبار خواب دیدم یکی از پشت با طناب خفم میکنه نمیذاره برم داخل خونم بار سوم دیدمش کیه گفت ایندفعه دیگه نمیذارم و فرداش همه چی کن فیکون شد از کنترلم خارج شد بماند چقدر عذاب کشیدم 

ماهم هرروز دعوا داریم 

من توی گوگل زدم دعای باطل سحر 

دعای محبت همه چی داره بزن انجام بده من میخاستم امروز انجام بدم پریود شدم میگم شاید اینجوری گناه داشته باشه دعا بنویسم و بخونم آیه قرآنی بنظرت اشکال داره ؟؟

من همیشه جوری بودم که همه حسرت زندگیمو میخوردن توی فامیل حسود و بخیل زیاد دارم مطمئنم چشم خوردم یا کاری کردن برام 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
ما رو تو عقدی بسته بودن ک نتونیم کاری کنیم بعد عروسی هم تا ۴ماه هیچ کاری نکردیم گواهی رفتم گرفتم از ...

بله وجود داره منم شب حجله تا خود صبح داشتم گریه میکردم شوهرمم اصلا تحریک نمیشد ی حال بدی داشتیم دوتایی

وای دقیقا مشکل منم هست از وقتی زایمان کردم زندگیم از هم پاشیده بیخودی از شوهرم متنفر شدم دلم نمیخاد ...

خانوادم طلاق  رو بد میدونن و گرنه تا حالا رفته بودم بچشون هم برا خودشون نمیخوامش انقد ک اذیتم شوهرم اصلا بچه رو نگه نمیداره موقعی ک خونه نیس راحت ترم 

من توی گوگل زدم دعای باطل سحر  دعای محبت همه چی داره بزن انجام بده من میخاستم امروز انجام بدم ...

منم خیلی اوضاع زندگیم روب راه بود شوهرم خیلی خوب و مهربون بود ولی الان مشکل زیاد داریم فقط ب رفتن دارم فکر میکنم 

چرا چند جا رفتم پیش دعا نویس همه گفتن روز عروسی طلسم سنگین نوشتن ما کارمون انجام میدیم ولی امیدی نیس ...

چقدر وحشتناک

منم ۸ ساله دارم باهاشون میجنگم.اینا هم طلسمای خیلی سنگینی درست میکنن.به خصوص وقتی پدرشوهرم زنده بود اصلا آرامش نداشتیم.از وقتی اون مرد ی کم زندگی ما بهتر شد.من از قرآن خیلی معجزه دیدم.حتی ی خانومی گفت اگه قرآن زیاد بخونی فرد جادوگر میمیره و درست بعدش پدرشوهرم مرد!

ی نمازی هست به اسم استغاثه حضرت زهرا.اونم باطل سحر خیلی خوبیه.اگه میتونین بخونین

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله وجود داره منم شب حجله تا خود صبح داشتم گریه میکردم شوهرمم اصلا تحریک نمیشد ی حال بدی داشتیم دوتا ...

دقیقاااااا ما تا چند ماه شوهرم دیگه داشت افسردگی می‌گرفت خیلی حالش بد بود 

خانوادم طلاق  رو بد میدونن و گرنه تا حالا رفته بودم بچشون هم برا خودشون نمیخوامش انقد ک اذیتم ش ...

دقیقا منم نه طلاق چیه با یه بچه مطمئن باش دعا گرفتن برات 

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"