2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مهریتو نگرفتی خودش نداد یاخودت نگرفتی تو که تا طلاق رفتی بقول خودت سختی کشیدی چرا مهریتو نگرفتی& ...

اینکه کامل نگرفتم نه، با صد تومن و ی پراید ک توقیف کردم توافق کردم اما من میتونستم از 255تا سکه 180تا ک تو حکم اشاره شده بود رو بذارم بمونه رو گردنش، اما نکردم، چون هم خسته شده بودم تا آخر عمر دادگاه کشی باشه، چون اون ک ب اسم. خودش چیزی نمیزد مگر اینکه پدرش بمیره ارث میرسید، اون توقیف میشد، اما من همون قبل توافق گفتم من میخواستم ب خودت بیای وگرنه چشمم دنبال اینا نبود، نمیخوام اذیتت کنم، حتی بعد توافقم گفتم حاضرم برگردیم ماشینو ب اسم خودم نکردم، اون پولم ک نگرفتم، اما پدر نامردش نذاشت، آخه قضیه ی ما پیچیده بود پدرش و مادرش رسما وسط زندگی ما بودن حتی پدرش به من شکایت های مالی دروغ مختلفی کرده بود و من میتونستم ب پدرشم چون تو دادگاه خودشو شاهد دروغینش متناقض حرف زدن و دروغشون دراومد شکایت افترا کنم و بدمشون زندان، اما دیگه بریده بودم، من ته دلمم ب خودش اومدن شوهرم بود، اما نیومد، الانم دورادور خبر دارم اونم گند خورده ب زندگیش منم، کاش لج بازی نمیکرد و منم ب لج نمینداخت

یعنی خودت به اختیار خودت مهریه رو نگرفتی،؟؟

اره خودم، تو اوج قدرت نخواستم ب خودشم گفتم، ب قاضیم گفتم، من دیگه کاملا واقف ب قانون بودم میدونستم تمام ادله ی من تکمیله ک طلاقمو ب درخواست زوجه و با مهریه بگیرم، حتی میگم امروز من توافق کردم فرداش حکم طلاق خود منم اومد، اما اون توافقه اون حکم فردا رو باطل میکرد

اینکه کامل نگرفتم نه، با صد تومن و ی پراید ک توقیف کردم توافق کردم اما من میتونستم از 255تا سکه 180ت ...

آخه چطور مهریتو داد خودشو قائم نکرد میدونی من خودم به یه شرط میترسم از شوهرم طلاق بگیرم باوجوداینکه هتلداره ولی چیزی به اسمش نیست میگه شکایتم کنی خودمو قایم میکنم بخاطر همون میترسم شکایت کنم البته اون خودش امروز بام ازدواج کرد فرداگفت ازت جدا میشم بدون دلیل .‌بنظرت باتوجه به تجریه شخصی که داری ازش شکایت کنم میتونه تا آخرش خودشو قائم کنه آخه فاصله شهر منو پسره ۱ ساعته چطور جنبش کنم تو چطور تونستی ۱۰۰ تومن ازش پول بگیری؟؟بنظرت میتونه خودشو قائم کنه تاآخر؟؟؟

اره خودم، تو اوج قدرت نخواستم ب خودشم گفتم، ب قاضیم گفتم، من دیگه کاملا واقف ب قانون بودم میدونستم ت ...

بنظرت شکایت کنم میتونم باحکم جلب دستگیرش کنم میگه خودمو قایم میکنم هیچی به اسمش نیست پدرش خیلی ثروتمنده پسرش هم  مواد فروش و تریلره ولی چیزی به اسمش نیست

دقیقا، کاش به منم اون زمان یکی میگف، تازه من بچه ندارم، اون زمان هرکی میدید اون اونطوره میگفتن، چرا ...

هر چی رو خاستم بگم شما گفتید.....

واقعیت همینه دیگه .مگر مرد یا زن از فضا میاد برای کسانیکه جدا شدن.از همین مردم اطراف  محل زندگیمون هست. بی دلیل نیست پروسه طلاق سخت شده و زمان بر هست...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
هر چی رو خاستم بگم شما گفتید..... واقعیت همینه دیگه .مگر مرد یا زن از فضا میاد برای کسانیکه جدا شدن ...

پس چیکار کنیم ولی مردا زنها رو زجر بدن چیکار کنیم بهمون محبت نمیکنن بزار پروسش طولانی باشه الان طرف من خودش گفت من نمیخوامت غیر ازشکایت چی از دستم برمیاد چیکار کنم پروسه طولانی باشه چیکار کنیم مگه

آخه چطور مهریتو داد خودشو قائم نکرد میدونی من خودم به یه شرط میترسم از شوهرم طلاق بگیرم باوجوداینکه ...

اون زیر دین 180تا سکه داشت میموند، اگر اونطوری میشد پدرش ک میمرد اموالش توقیف میشد

پس چیکار کنیم ولی مردا زنها رو زجر بدن چیکار کنیم بهمون محبت نمیکنن بزار پروسش طولانی باشه الان طرف ...

منم حرف تورو میگفتم میگفتم حالا ک گفته نمیخوام بذار بدونه اینی ک انقد راحت میگذره آدمه، من انسانم یعنی چی نمیخوام، میگفتم حالا ک نمیخواد پدرشو درمیارم، اما بخدا اون پدر درآوردنه هم ارضا نمیکنه، من خودشو میخواستم نه مهریه شو، تو نمیدونی چقد میخواستمش حتی بهش گفتما، اما...  منم گفتم پس بذار یا بترسه یا دس خالی ولم نکنه بگه هاهاها اینم تموم شد برم یکی دیگه، ببینم جلو چشم من با یکی دیگ خوشه... 

اون زیر دین 180تا سکه داشت میموند، اگر اونطوری میشد پدرش ک میمرد اموالش توقیف میشد

خیر من پرسیدم از وکیل قاضی شهرمون میگن اگه پدرش بمیره میتونه یکا ی کنه بخاطر مهریه ات چیزی به پسرش نرسه یعنی پدرش قبل فوت اموالش رو منتقل کنه بخاطر همون میترسم شکایت کنم درس همونکارو بازن داداش خودش کرد همه ثروت رو به اسم آبجی منتقل کردن تا مالی بعد فوت پدر بابت مهریه به پسر نرسه خودم از وکیل پرسیدم میشه بنظرت شکایت کنم میتونه خودشو تا آخرقایم کنه بمن میگفت خودمو قایم میکنم میشه راهکاری ارائه بدید واسه اینکه گیرش بندازم

بنظرت شکایت کنم تاآخرش میتونه خودشو قائم کنه ؟؟؟؟

نه نمیتونه، اما توروخدا توروخدا اگر میتونی نگهدار زندگیتو، خصوصا اگر دوسش داری، خدا هیچ کسو با عشق نافرجام امتحان نکنه، نگو دوسش دارم از یادم میره، نمیره