2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهنمایی کن آبجی خداخیرت بده

عزیزم چیو راهنمایی کنم درحالی ک از زمانی ک کارم افتاد دادگاه خصوصا بعد طلاق ی شب راحت نخوابیدم، منم اذیتم کرد، گفتم نقره داغت میکنم و اینطوری میرک چون گناه مال اون بود اما پدرش منو بیرون میکرد... خلاصه گفتم اگر برم یجور نمیرم ب ریشم بخندی، اما من فقط با اون نجنگیدم با خودم بیشترازون جنگیدم چون دوسش داشتم با تمام وجودم، تا لحظه ی آخر رفتم همه چی ب نفعم شد، 11تا پرونده نه تاش ب نفعم شد، بدون وکیل، اما از من منی نموند، آخر کار خودم با پای خودم رفتم توافق کردم، با اینکه خودم میتونستم طلاقمو با این شرایط ک مهریه میمونه رو گردنش بگیرم... 

وای موافقم، من طلاق گرفتم اصلااااا طلاقو پیشنهاد نمیکنم اصلا، همه ی راه هاشم بلدم اما نمیگم چون واقع ...

زنده باد...درود بر شما..

واقعیت تلخه اما باید گفت....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
مهریتو تونستی بگیری 

من آخر کار خودم توافق کردم، انتخاب کردم ک نگیرم، پرونده ها کاملا ب نفع من بود خودم توافق کردم، طلاق به درخواست زوجه ی من ی روز بعد توافقم حکمش اومد من میدونستم حکم برا منه اما خودم نخواستم اذیت کنم

چرا جداشدی شوهرت چیکاره بود شغلش مهریه گرفتی 

شوهرم اول تو ناجا بود بعدا بخاطر ی دختر بیکارش کردن، دخالت خونوادش، تعهد نداشتنش، و دروغ گفتنش، دست بزنم داشت، شاید اگر خونوادش گند نمیزدن ب زندگیمون بقیه چیزاش حل میشد

شوهرم اول تو ناجا بود بعدا بخاطر ی دختر بیکارش کردن، دخالت خونوادش، تعهد نداشتنش، و دروغ گفتنش، دست ...

چرا مهریتو نگرفتی خودش نداد یاخودت نگرفتی تو که تا طلاق رفتی بقول خودت سختی کشیدی چرا مهریتو نگرفتی 

زنده باد...درود بر شما.. واقعیت تلخه اما باید گفت....

دقیقا، کاش به منم اون زمان یکی میگف، تازه من بچه ندارم، اون زمان هرکی میدید اون اونطوره میگفتن، چرا موندی طلاق بگیر تو کجا اون کجا، خب از لحاظ بعضی چیزا سر بودم، اما نمیگفتن طلاق همچین خوش خوشان هم نیستا اولا دادگاه های ایران فرسایشیه ب شدتتتت، ثانیا تو هنوز دوسش داری، ثالثا، بعد طلاقم خیلی سخت تره، آره میبینی یکی اعتیاد خطرناک داره، میگه حتی اگر تا آخر عمر مجرد بمونم بهترازینه اینجا این زندگیو تحمل کنم، اما الان صبرا کم شده زود طلاق میگیرن، بعد جامعه پرمیشه از چی؟؟؟ مثلا شوهر منه ک مجرده دیگه، یا شوهر همین خانوم میشه مجرد، خب اون میاد خاستگاری فرضا من و شوهر سابق من خواستگاری همون خانوم، خب اینا اگر خوب بودن چرا جدا شدیم، کسی ک خوبه آدم جدا نمیشه، اما الان طرفین موجود تو جامعه اکثرا ایراد دارن