2777
2789

یه مردی که دوستون داشته باشه

کم نذاره

سعی کنه تا حدامکان اون چیزایی که میخوایین رو فراهم کنه

زیاد ابراز علاقه لفظی نکنه

ولی تو رفتاراش نشون بده علاقش رو

گاهی با دوستاش یکی دو ساعت بره بیرون و زیاد هم دوستی نداشته باشه شاید یکی دو تا

حساس میشین سر بیرون رفتناش؟ یا من حساسم؟

یه نظر عاقلانه میخوام ببینم من یه آدم با شخصیت پارانوئیدم یا همسرم مشکلی داره

وقتی خیلی عادی با زنی حرف میزنه احساس بدی بهم دست میده انگار که نظری داره به طرف ولی اون خیلی عادی حرف میزنه

نمیتونه چسب بزنم به دهنش بگم با کسی حرف نزن

خیلی دارم عذاب میکشم من چجوری میتونم درست شم؟ درمان شم؟ نمیتونم برم پیش روانشناس فعلا

مثلا با دوستاش میره بیرون فکرای بد میاد تو ذهنم ولی از طرفیم میدونم فکرام غلطه ولی نمیتونم جلوشو بگیرم

یه چیزی بگید اروم شم

این فکرای منفی رو چجوری دورش کنم

نمیتونم خوبی های زندگیمونو ببینم زوم کردم رو بدی ها

که از نظر خودم بدی ها همین با دوستاش بیرون رفتناشه که خیلیا میرن

من انگار مغزم فرمان غلط میده

انگار به هر کی جز من لبخند بزنه تو ذهنم میگم خیانت کرد

به دوستاش بگه فدات قربونت احساس بدی بهم دست میده

یه راه درمانی بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پارانوئید ولی این وابستگی بیش از حده اون آدمو واسه خودت میخوای رو هر رفتارش حساسیت نشون میدی چون میخوای همیشه در خدمت خودت باشه کسیو نبینه با کسی حرف نزنه

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

شما غیرطبیعی برخورد میکنید 

همسرتون یک انسان طبیعی هستن 

اگر در زندگی من بودید که همسرم رفیق دختر داره،مسافرت هم میرن،گاهی تصمیم میگیریم تنهایی بریم مسافرت چون ادم نیاز به فاصله داره و...چی؟!

این موارد عادیه و یک زندگی عادی رو تشکیل میدن 

باید اعتماد رو بسازید 

و حتما،حتماااااااا برید پیش یک روانشناس 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]