2777
2789
عنوان

همچین مردی رو قبول میکنید؟ با این خصوصیات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست

ببین عزیزم شک و بدبینی دشمنه زندگیه مشترکه،عزیزم اگه کسی ذاتش خراب باشه و بخواد کاری کنه میکنه و اصلاااا محدودیتا و گیر دادنا و حساسیت شما هم کارساز نیست،پس بهش اعتماد کن و بدون با این رفتارا حتی اگه کاریم نکنه تو میکشونیش به سمت اونکار ...بیخیال بابا

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

ادما نیاز دارن گاهی تنها باشن یا با دوستاشون برن بیرون. ایرادی نداره که برای سلامت روان هم خوبه. شما عزت نفست رو باید کمی بالاتر ببری و بدونی که دوست داشتنی هستی و ایشون شما رو همینطوری پسندیدن و قرار نیست شما رو ترک کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پارانوئید ولی این وابستگی بیش از حده اون آدمو واسه خودت میخوای رو هر رفتارش حساسیت نشون میدی چو ...

گل گفتیییییی اره دقیقا همینم

به گربه توجه کنه میخوام سر به تن گربه نباشه

درمانش چیه حالا؟

سلام عزیزم  شما حساس شدی، اینطوری هم ارامش نداری هم اینکه همش مضطربی، بنظر من با روانشناس مشورت کن خیلی بهت میکنه اگه شرایط حضوری رفتن نداری تماس تلفنی بگیر باهاشون 

خیلی بهش اهمیت میدی یکم آزاد بذار هم افکارخودتو هم اونو....فرض کن یک درصد افکارت درسته تو حاضری با کسی باشی که خیانت میکنه؟ نه لیاقت نداره.....پس خودتو کوجک نکن خودتو با ارزش ببین لایقت باشه ذاتش خوب باشه هیچوقت مشکل پیش نمیاد

گل گفتیییییی اره دقیقا همینم به گربه توجه کنه میخوام سر به تن گربه نباشه درمانش چیه حالا؟

منم همین بودم از گربه ها بدم میومد بچه میدید ذوق میکرد میگفتم چیه حالا مگ میزدم تو ذوقش حسودی میکردم

من جدا شدم🥺 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
روانپزشک 😓😓منم جدیدا اینجوری شدم  دیشب مامانم خواب دیده روانی شدم و به زور بهم قرص میدن 😐😂

وای خیلی بده بخدا گاهی وقتا نمیتونم اصلا رو کاری تمرکز داشته باشم هی حواسم پرت این چیزا میشه

شما غیرطبیعی برخورد میکنید  همسرتون یک انسان طبیعی هستن  اگر در زندگی من بودید که همسرم ...

اره میدونم رفتارم خیلی غیر عادیه

همکارشو بیرون میبینه (زن) سلام میده بدم میاد 

خودم در تلاشم خودمو درمان کنم

اگه قبول نمیکردم که هیچوقت این تاپیک رو نمیزدم

اره میدونم رفتارم خیلی غیر عادیه همکارشو بیرون میبینه (زن) سلام میده بدم میاد  خودم در تلاشم ...

میفهمم و بهت افتخار میکنم که انقدر قوی هستی❤️

با یک روانشناس میتونی روند درمان رو خیلی سریع تر پیش ببری

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]