2777
2789
عنوان

همچین مردی رو قبول میکنید؟ با این خصوصیات؟

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 69 پست
اسم تاپیکتون همینه؟ ندیدم میشه تو خصوصی جوابم رو بدین

اگر اجازه بدین فردا جواب بدم 

در مورد اون تاپیک هم 

تاپیک @بانوآرتمیس را رویت کنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اجازه بدین فردا جواب بدم  در مورد اون تاپیک هم  تاپیک @بانوآرتمیس &nb ...

ممنونم عزیزم

اگه میشه در اولین فرصت جواب بدین

الانم بیرونه و من فقط با حرفای شما اروم میشم و به خودم میام

ممنونم عزیزم اگه میشه در اولین فرصت جواب بدین الانم بیرونه و من فقط با حرفای شما اروم میشم و به خو ...

چشم 

فردا انشاله 

چشمام داره از خواب بسته میشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چشم  فردا انشاله  چشمام داره از خواب بسته میشه

ممنونم عزیزم

هر وقت تونستین جوابمو بدین فقط لطفا منو مثه خواهرتون ببینید و راهنمایی کنید

من زندگیمو دوس دارم نمیخوام با کارام زندگیم از هم بپاشه

شبتون بخیر گلم ❤️

میدونم خیلی اشتباهه رفتارام رابطم با پدرم خوب نبود محبت و قربون صدقه ندیدم ازش تو رفتاراش خوب بود ...

ببین فقط باید باخودت کار کنی پادکست خیلی گوش بده درمورد عزت نفس 

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
باورت میشه خودم این حرفو به چندین نفر زدم که شک نکن و فلان خودم انگار قفل کردم رفتار درست رو بکنم

وسواس فکری گرفتی عزیزم

سعی کن خودت دکتر خودت باشی به خودت ارامش بده نقاط قوت شوهرتو ببین خوبی هاشو ببین

گل محمدی بریز تو چایی هاتون

کف سرتو گاهی با روغن سیاه دانه چرب کن تا گرم بشه عرق باد نجبویه عرق رازیانه بخور دم نوش سنبل الطب دو نوش گل گاوزبان بخور

خرما بخور ارده شیره بخور بذا مغزت گرم بشه

سر خودتم وقتی شوهرت نیست با یچیزایی گرم کن

عزیزم پارانوئید خودش درجه بندی داره....شمانسبت به نیت ورفتار دیگران هم حساسی؟ بددلی ؟ کینه ای هستی ؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من